WHD Gård Hevospalvelukeskus

Olympiatason ratsastaja saksalainen Helen Langehanenberg valmentaa Mäntyharjun Nurmaalla WHD Gårdin hevospalvelukeskuksella 11.-12.10.2017

Jaa

Valmennusklinikka keskiviikkona 11.10.2017 klo 10.00–16.00 ja torstaina 12.10.2017 klo 8.00–13.00.

Helen Langehanenberg
Helen Langehanenberg

Helen Langehanenberg on saksalainen kilparatsastaja ja valmentaja. Hänellä on takanaan useita oman maansa mestaruuksia kouluratsastuksessa sekä nuorten hevosten maailmanmestaruus vuodelta 2005. Helen on edustanut maataan olympialaisissa Hong Kongissa sekä Lontoossa. Lontoosta sijoituksena joukkuemestaruuden hopeamitali. Viimeisin mainittavin saavutus on vuoden 2017 Göteborgin MM-kilpailuissa joukkuekultamitali.

WHD Gårdilla valmennettavaksi Helenille saapuu 8 ratsukkoa, joihin kuuluu suomalaisen kouluratsastuksen huippunimiä jo vaativalle Grand Prix -tasolle koulutetuilla hevosilla sekä nuorilla lupaavilla hevosilla. Valmennuksia pääsee seuraamaan katsomolippua vastaan. Lisäksi katsojat pääsevät kysymään Heleniltä päivän aikana kouluratsastukseen liittyvistä aiheista.

Täyden palvelun WHD Gårdin hevospalvelukeskus toimii yhteistyössä laadukkaiden Woikoski Feeling matkailupalveluiden ja Oy Woikoski Ab:n kanssa. WHD Gårdin hevospalvelukeskus on monipuolinen valmennus- ja kuntoutuskeskus, jossa järjestetään aktiivisesti valmennus- ja hevosten hyvinvointitapahtumia.

Median edustajilla on mahdollisuus seurata ainutlaatuista tapahtumaa läheltä paikan päällä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaisuuden yhteyshenkilö
Hanna Anttonen
+358 40 6565892
hanna.anttonen@woikoski.fi
Nurmaankyläntie 90, 52960 Nurmaa

Kuvat

Helen Langehanenberg
Helen Langehanenberg
Lataa

Tietoja julkaisijasta

WHD Gård Hevospalvelukeskus
WHD Gård Hevospalvelukeskus
Nurmaankyläntie 90
52960 Nurmaa

http://www.whdgard.fi

WHD Gård tarjoaa monipuoliset kuntoutus- ja hyvinvointipalvelut niin hevosille kuin omistajille, sekä laadukkaat puitteet valmennustoiminnalle.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.