Karttakeskus

OmaKARTTA - Kuten haluatte!

Jaa

Tapio Karttakeskus on julkaissut uuden OmaKARTTA-palvelun. Sen avulla voi tilata säätä ja kulutusta kestäviä karttatulosteita ja karttatauluja haluamaltaan alueelta Suomessa.

Tilattavissa on useita karttatyyppejä, kuten maastokarttoja ja tiekarttoja, ja jatkossa karttatyyppejä tullaan vielä lisäämään. Maastokarttoihin on mahdollista liittää mukaan kiinteistörajat ja -tunnukset. Valittavissa on useita karttakokoja A3:sta aina 250 x 158 cm:n kokoiseen jättikarttaan saakka.

OmaKARTTA-palvelulle on käyttöä muun muassa luonnossa liikkujien ja metsänomistajien parissa. Lisäksi yritysten ja yhteisöjen odotetaan innostuvan erityisesti karttatauluista. ”Käytämme OmaKARTTA-palvelussa uusimpia kartta-aineistoja, kuten Maanmittauslaitoksen maastokarttoja. Karttatulosteiden synteettiset materiaalit, kuten retkikäyttöön hyvin soveltuvan kevyen keinokuitukankaan, olemme testannet kenttäoloissa”, kertoo Tapio Karttakeskuksen johtaja Janne Kostamo. ”Pyrimme nopeisiin toimitusaikoihin, ja asiakkaamme ovat saaneet tilaamansa kartan nopeimmillaan jo kolmen päivän kuluessa”, jatkaa Kostamo.

OmaKARTTA-palvelu on kokonaan kotimaista työtä karttojen tulostamista ja tauluiksi tekemistä myöten. Palvelusta tilattavien korkealaatuisten karttojen hinnat on pyritty pitämään kohtuullisina, ja esimerkiksi 32 x 45 cm:n kokoisen, säänkestävälle muoviarkille tulostettavan, kartan suositushinta on 14,90 euroa.

Palvelu löytyy osoitteesta www.karttakauppa.fi.

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Karttakeskus
Karttakeskus
Maistraatinportti 4 A
00240 Helsinki

https://karttakauppa.fi

Tapio Karttakeskus on Suomen johtava karttakustantaja. Valikoimamme kattaa niin autoilun, matkailun, retkeilyn kuin veneilynkin. Karttojen lisäksi kustannamme luontoon, ulkoiluun, retkeilyyn ja matkailuun liittyvää kirjallisuutta sekä tarjoamme paikkatietopalveluja. Karttakeskus on osa Tapio-konsernia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Karttakeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme