Vaasan kaupunki - Vasa stad

Onkilahden jätevesivuodon esiselvitys käynnissä – kaupunki tiedottaa aiheesta selvityksen valmistuttua

Jaa

Esiselvitys Onkilahteen tapahtuneesta jätevesivuodosta on käynnissä. Vaasan kaupunki tiedottaa aiheesta kokonaisuutena esiselvitysvaiheen ollessa ohi.

Poliisilta on tullut rakennusvalvontaan selvityspyyntö, jota käydään läpi Vaasan kaupungin kuntatekniikan ja Vaasan veden kanssa.

- Asiantuntija keskittyvät nyt tilanteen selvittämiseen. Kaupunki kartoittaa asiaa sisäisesti eri näkökulmista ja käy poliisin kanssa tarvittavaa vuoropuhelua, kertoo Vaasan kaupungin teknisen toimen johtaja Markku Järvelä.

Medioita tiedotetaan aiheesta kaupungin tiedotteiden kautta.

Kaupunki seuraa uimavesien laatua, seuraavat uusintanäytteet otetaan maanantaina 19.8. Tuloksista tiedotetaan niiden valmistuessa viikolla 34.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme