Vaasan kaupunki - Vasa stad

Onkilahden pyöräbaanan rakennustyöt alkavat – kävely- ja pyörätie suljetaan töiden ajaksi

Jaa

Onkilahden eteläpuolella kulkeva kävely- ja pyörätie muutetaan pyöräbaanaksi. Työt alkoivat tällä viikolla ja niiden on tarkoitus valmistua syyskuun loppuun mennessä. Nykyinen kävely- ja pyörätie suljetaan liikenteeltä töiden ajaksi.

Kuva: Kimmo Makkonen
Kuva: Kimmo Makkonen

Uusi pyöräbaana liittyy Gerbyn kävelyn ja pyöräilyn laatukäytävän rakentamiseen ja se mahdollistaa entistä sujuvamman ja nopeamman pyöräilyn Gerbyn ja Vetokannaksen sekä keskustan välillä.

Alueella liikkuu töiden aikana paljon maanrakennuskoneita, joten eteläpuoleinen kävely- ja pyörätie suljetaan turvallisuussyistä ja liikenne ohjataan vaihtoehtoista reittiä.

Yhteyshenkilöt

Jori Löfbacka
Liikennejärjestelypäällikkö
040 354 3494
jori.lofbacka@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Kimmo Makkonen
Kuva: Kimmo Makkonen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Välkommen på evenemanget vid Alkula gård – som stöd för planläggningen samlas information in av områdets användare16.5.2022 16:46:15 EEST | Tiedote

Planläggningen ordnar i samarbete med Alkulas 4H-förening, Gamla Vasa förening och guiderna vid Korsholm och Vasa ett publikevenemang vid Alkula gård måndagen 23.5 kl. 17-19. Vid evenemanget presenteras målen för planläggningen som börjar senare i år för området vid Alkula, vi bekantar oss tillsammans med gården och dess omgivning, samt samlar information av områdets användare som stöd för planläggningen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme