Vaasan kaupunki - Vasa stad

Onko taidekasvatus ylellisyys vai yhteiskunnallinen voimavara?

Jaa
Kuula-opistolla keskustellaan 29.4. taiteen ja kulttuurin merkityksestä sekä taidekasvatuksen roolista. Keskustelijoina ovat muun muassa eduskunnan sivistysvaliokunnan puheenjohtaja Paula Risikko sekä Kuula-opiston oppilaita. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.

Mikä on taiteen ja kulttuurin merkitys esimerkiksi taloudessa, työvoiman saatavuudessa sekä ihmisten hyvinvoinnissa? Mikä on taideopetuksen yhteiskunnallinen merkitys?

Muun muassa näitä teemoja pohditaan paneelikeskustelussa Vaasan kaupungin Kuula-opistolla (Laivakatu 16) lauantaina 29.4. klo 11-13.

Keskustelun vetäjänä toimii Vaasan kansalaisopisto Alman rehtori, kansalaisopistojen liiton hallituksen puheenjohtaja Sannasirkku Autio. Paneelissa keskustelevat:

  • Eduskunnan sivistysvaliokunnan puheenjohtaja Paula Risikko
  • Managing Director Sture Udd
  • Kunnanvaltuutettu Lotta Alhonnoro
  • Kuula-opiston rehtori Tomas Holmström
  • Kuula-opiston oppilaat Julia Johansson ja Netanel Hong

Aikataulu:

  • klo 11.00 Taidekahvit, Kuulan mestariluokka esiintyy
  • klo 12.00 Alkupuheenvuoro, Paula Risikko
  • klo 12.15-13.00 Paneelikeskustelu

Tilaisuuteen ilmoittaudutaan viimeistään ma 24.4. osoitteeseen kuula-opisto@vaasa.fi. Mikäli et pääse paikalle voit kuunnella alkupuheenvuoron sekä paneelikeskustelun myös etänä: ilmoita myös etäosallistumisesta viimeistään 24.4.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuula-opiston rehtori Tomas Holmström, puh. 040 554 5004, tomas.holmstrom@edu.vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme