Hyvinvointialan liitto

Onko yksityinen peikko?

Jaa

Tervetuloa seminaariin tiistaina 6.3.2018 klo 15:30 - 17:30 Vanhalle ylioppilastalolle!

Vuonna 2018 sote-uudistuksen lait näkevät viimein päivänvalon. Rakenteiden muutos on mittava. Yhtä suurta mullistusta saatetaan kuitenkin tarvita myös kulttuurin ja ajattelutavan muutoksissa. Onnistuuko tämä? Väitteitä etenkin valinnanvapauteen liittyen on lennellyt suuntaan, jos toiseenkin.

"Kilpailu ei toimi sote-palveluissa"

"Julkinen kantaa vastuun ja yksityinen kuorii kerman" "Valinnanvapaus tulee kalliiksi"

Näinkö on?

Hyvinvointialan liitto nostaa kissan pöydälle, ja käy avoimen keskustelun valinnanvapaudesta ja yksityisen roolista uudessa sote-maailmassa Vanhalla ylioppilastalolla tiistaina 6.3.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä

Tervetuloa kuulemaan mitä sote-uudistuksen päävalmistelijat ja tulevaisuuden toteuttajat ajattelevat näistä väitteistä. Pitkäaikaisen politiikan toimittajakonkarin Timo Haapalan johdolla haastamme keskusteluun sote- ja maakuntauudistuksen projektijohtaja Päivi Nergin, Uudenmaan maakuntauudistuksen muutosjohtaja Markus Sovalan, kansanedustaja Elina Lepomäen, sekä Hyvinvointialan liiton hallituksen puheenjohtaja, Mehiläisen toimitusjohtaja Janne-Olli Järvenpään.

Jääthän kanssamme myös haukkaamaan kevyttä iltapalaa tilaisuuden jälkeen! 

Varmista paikkasi ilmoittautumalla mukaan mahdollisimman pian tästä.

Nähdään Ylioppilastalolla!

ps. Osallistu keskusteluun jo nyt tunnisteella #Hyvinvointiala #onkoyksityinenpeikko 

Ulla-Maija Rajakangas

Toimitusjohtaja 

Lisätiedot:

Lauri Koponen

Asiantuntija, Vaikuttajaviestintä

Hyvinvointialan liitto

lauri.koponen@hyvinvointiala.fi

puh. 040 5233563 

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Hyvinvointialan liitto
Hyvinvointialan liitto
Eteläranta 10
00130 HELSINKI

09 17285570http://www.hyvinvointiala.fi

 Hyvinvointialan liitto edistää yksityisten sosiaali- ja terveysalan palveluja tuottavien yritysten ja järjestöjen toimintaedellytyksiä ja neuvottelee alan yleissitovat työehtosopimukset. Liitto valvoo jäseniensä yhteisiä etuja. Se myös neuvoo jäseniään työoikeudellisissa ja elinkeinopolitiikan kysymyksissä. Liiton 1500 jäsentä työllistää yli 70 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Liiton jäsenet tuottavat mm. vanhuspalveluita, lasten ja nuorten palveluita, lääkäripalveluita, kuntoutusta, suun terveydenhuoltoa, päihde- ja mielenterveyspalveluita sekä toimivat alan järjestötyössä. Hyvinvointialan liitto on Elinkeinoelämän keskusliitto ry:n jäsen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinvointialan liitto

Hyvinvointialan liitto pahoittelee palkansaajajärjestöjen työriidan laajentamista2.3.2018 15:15Tiedote

Palkansaajajärjestöt ovat laajentaneet entisestään työtaistelua ja antaneet kolmannen lakkovaroituksen. Yksityisen sosiaalipalvelualan työriidan taustalla on kiista alan työehtosopimuksen uudistamisesta. Toisin kuin työntekijäliitoista on kerrottu, Hyvinvointialan liitto on pyrkinyt aktiivisesti ratkaisuun ja tuli vastaan monessa työntekijäpuolen tavoittelemassa asiassa neuvotteluissa. Ratkaisun tulee kuitenkin syntyä yleisen linjan puitteissa, niin kuin muillakin toimialoilla.

Hyvinvointialan liitto: Lakko uhkaa asiakasturvallisuutta20.2.2018 15:49Tiedote

Yksityisen sosiaalipalvelualan työriidan taustalla on kiista alan työehtosopimuksen uudistamisesta. Toisin kuin työntekijäliitoista on kerrottu, Hyvinvointialan liitto pyrki aktiivisesti ratkaisuun ja tuli vastaan monessa työntekijäpuolen tavoittelemassa asiassa. Muun muassa palkankorotuksia kohdennettiin työnantajatarjouksessa alimpiin taulukkopalkkoihin, kuten työntekijäpuolella oli toivottu. Ratkaisun tulee kuitenkin syntyä yleisen linjan puitteissa, niin kuin muillakin toimialoilla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme