Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Onnea opiskelupaikasta! VAMKin uudet opiskelijat on valittu

Jaa

Vaasan ammattikorkeakoulun VAMKin uudet opiskelijat on valittu. Kaikkiaan amk-tutkintoa opiskelemaan valittiin 760 uutta opiskelijaa. Aloituspaikkoja kevään haussa oli tarjolla tekniikassa 345, liiketaloudessa- ja tietojenkäsittelyssä 195 sekä sosiaali- ja terveysalalla 115.

Vaasan ammattikorkeakoulun uudet opiskelijat on valittu. Kuva: VAMK-viestintä
Vaasan ammattikorkeakoulun uudet opiskelijat on valittu. Kuva: VAMK-viestintä

– Tieto valinnan tuloksista on hakijoiden nähtävillä sähköisesti Oma Opintopolku -palvelussa. Lisäksi kaikille hyväksytyille on lähtenyt sähköpostilla tietoa opiskelupaikan vahvistamisesta, kertoo Juha Vierola VAMKin hakijapalveluista.

Opiskelupaikan saaneiden on ilmoitettava tiistaihin 10.7.2018 mennessä, ottavatko he paikan vastaan.

Uudet opiskelijat aloittavat opiskelutaipaleensa 31.8.2018, ja kaikille vaasalaisille tarkoitettua Vaasa Campus Festival -tapahtumaa vietetään 5.9.2018. Ensimmäistä kertaa juhlittavilla festivaaleilla lavalle nousevat Mira Luoti, Spekti, Teflon Brothers, Hovimuusikko Ilkka, Dj Mista S sekä trio Yön Polte, jonka muodostavat Stig, Kuningas Pähkinä ja Setä Tamu.

VAMKiin voi päästä vielä lisähaussa

Lisähaku VAMKiin käynnistyy maanantaina 2. heinäkuuta ja kestää 20. heinäkuuta asti. Opintoihin haetaan sähköisesti osoitteessa opintopolku.fi.

Tarjolla ovat päiväopintoina suoritettavat tekniikan koulutukset: energiatekniikka, ympäristöteknologia, konetekniikka, sähkötekniikka ja tietotekniikka, jotka valmentavat insinöörin ammattiin. Lisäksi haussa on tietojenkäsittelyn koulutus, josta valmistuu IT-alan tradenomeja.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Juha Vierola, opiskelijavalintakoordinaattori
puh. 040 773 8119, hakijapalvelut@vamk.fi

Kuvat

Vaasan ammattikorkeakoulun uudet opiskelijat on valittu. Kuva: VAMK-viestintä
Vaasan ammattikorkeakoulun uudet opiskelijat on valittu. Kuva: VAMK-viestintä
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Wolffintie 30
65200 VAASA

0207 663 300, info@vamk.fihttp://www.puv.fi/fi/

Vaasan ammattikorkeakoulusta VAMKista valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3300 ja henkilöstöä 200. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatekniikkaa ja kansainvälisyyttä. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin. www.vamk.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme