Vaasan kaupunki - Vasa stad

Onnellisien tapahtumien kaupunki – mikä uudenlainen tapahtuma kaipaa toteutusta?

Jaa

Jäikö tapahtumasi järjestämättä, tai sinulla on syttynyt idea jollekin uudelle tapahtumalle? Miten Vaasassa voisi järjestää koronarajoituksin urheilutapahtuman tai kulttuurielämyksen koronarajoitukset huomioiden?

Nyt toteutetaan unelmia Vaasan syntymäpäivän kunniaksi

Kaupunki myöntää nyt 10 000€ avustusta vaasalaisille tapahtumaehdotukselle, joka lisää vaasalaisten onnellisuutta. Hakuaikaa on 16.-23.9. ja avustettava tapahtuma julkistetaan Vaasan syntymäpäivänä 2.10.

- Koronan vaikutukset tapahtuma-alalle ovat olleet valtavat. Haluamme tällä Vaasan syntymäpäivän tapahtuma-avustuksella innostaa tapahtuman järjestäjiä löytämään ratkaisuja epänormaalissa tilanteessa sekä tukea järjestäjiä ja toimijoita. Odotamme luovia ratkaisuja yleisölle avoimista tapahtumista, kuten katujuhlat, asuinalueurheilukisat tai digitaaliset tapahtumat. Nyt kaikki tapahtumaihmiset mukaan!, sanoo Sanna Bondas, Kulttuuripäällikkö.

Vinkkejä ideaan:

  • Arvioi realistisesti kustannuksia, apua arvioihin saat kulttuuripalveluilta
  • Tarvitseeko toteutus talkoita tai isompaa ostettua työmäärää – onko toteutus mahdollinen
  • Anna ideoiden lentää

Hakemuksen voi lähettää yksityinen henkilö, seurat tai yhdistykset. Ideat lähetetään nettilomakkeella. Huomioimme haussa realistisen kustannusarvion, toteutustavan ja aikataulusuunnitelman. Toimita myös mukana markkinointisuunnitelma. Tapahtuma tulisi toteuttaa vuoden 2020 aikana.

Avustushakemukset käsitellään työryhmässä, ja avustuksen saanut idea julkaistaan Vaasan syntymäpäivänä 2.10.

Kaupunki järjestää juhlapäivänä 2.10. pientä toimintaa, tarjouksia palvelupisteissä ja vaasalaisuuden henkeä nostetaan esiin vahvasti kaupungin viestintäkanavissa

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa:
Eevamaria Paasikari
Markkinointiasiantuntija
eevamaria.paasikari@vaasa.fi
040 587 9531

Sanna Bondas
Kulttuuripäällikkö
sanna.bondas@vaasa.fi
040 139 4048

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme