Veikkaus

Onnensanat-nettiarvasta 200 000 euroa Tampereelle

Jaa

Pelituuri jatkuu Tampereella. Tällä kertaa onnekas tamperelainen nettipelaaja voitti 13.7. Veikkauksen Onnensanat-nettiarvasta 200 000 euroa.

Veikkauksen asiakkaana hän saa rahat suoraan omalle tililleen.

Lyhyesti Onnensanat-nettiarvasta: Sanaristikkoon perustuva Onnensanat on yksi vanhimmista ja suosituimmista Veikkauksen nettiarvoista.

Pelissä yrität muodostaa löytämistäsi kirjaimista mahdollisimman monta kokonaista sanaa auki joko vaaka- tai pystysuuntaan. Lisäjännitystä tuo Bonussana.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme