Espoon kaupunki - Esbo stad

Onnettomuus kaupungin työmaalla Espoossa

Jaa

Kolme henkilöä on loukkaantunut nosturilavaonnettomuudessa Espoossa. Viidessätoista metrissä ollut nosturilava vikaantui yllättäen ja putosi viiteen metriin. Lavan kyydissä olleet työntekijät olivat hihnoilla kiinni korissa ja pysyivät sen kyydissä pudotuksessa.

Onnettomuus tapahtui perjantaina puolen päivän aikaan Lippajärvellä Jahtimestarintiellä, jossa Espoon kaupungin viherkunnossapidon työntekijät olivat poistamassa huonokuntoisia puita.

Kaksi loukkaantuneista toimitettiin hoitoon Jorvin sairaalaan. Lievimmin loukkaantuneen henkilön vammat eivät vaatineet sairaalahoitoa.

Yhteyshenkilöt

kaupunkitekniikan johtaja Harri Tanska, puh. 050 383 3209

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme