Open Creative House

Open Creative House pursuaa luovuutta ja tapahtumia

Jaa
Espoon Keilaniemessä ovensa avannut Open Creative House tarjoaa kevään aikana mielenkiintoista ohjelmaa. Luovien tekijöiden ja yritysten keskittymä kokoaa yhteen musiikkialan ja visuaalisen taiteen tekijöitä sekä startup-kulttuuria.
Kuva: Anttu Koistinen
Kuva: Anttu Koistinen

Helmikuun lopulla vietetään avoimia ovia yhdessä Muusikkojen liiton kanssa järjestettävällä tapahtumaviikolla. Viikon jokaisena arkipäivänä on aamiaisbrunssin lisäksi tarjolla mielenkiintoisia asiantuntijavieraita muun muassa Business Finlandilta sekä musiikkiteknologian ja psykologian saralta.   

”Haluamme tarjota laajan näkemyksen luovaan alaan. Kysymys on monimuotoisesta kokonaisuudesta, jonka keskiössä on kuitenkin yksilö – luovan työn tekijä. Tämän viikon aikana tahdomme tukea taiteilijoiden ammatillista polkua ja kertoa heille yrittäjyydestä, hyvinvoinnista alalla, luovien palvelujen tuotteistamisesta sekä konkreettisesti tutustuttaa heitä studioillamme musiikkiteknologian saloihin”, kertoo Juka Hynynen, Open Creative Housen toimitusjohtaja.

Yhteistyökumppani Random Venturesin Kustaa Valtonen ja Peter Vesterbacka ovat innoissaan kansainvälistä startup-kulttuuria ja luovan alan ekosysteemiä kehittävästä toiminnasta. "Luovien alojen, start-uppien kohtaaminen ja kansainvälistyminen ovat meille lähellä sydäntä ja kansantaloudelle tärkeä asia. Tuloksia on jo alkanut syntyä Norjan, Viron ja muiden Pohjoismaiden kanssa käynnistetyistä yhteistyöprojekteista", toteaa Valtonen. 

Open Creative Housen studioissa syntyy viikottain uutta luovaa sisältöä. Kevään aikana tullaan julkaisemaan lukuisia hienojen artistien ja taiteilijoiden uutuuksia. Käytössä on alan viimeisintä teknologiaa, kuten esimerkiksi immersiivistä Dolby Atmos -äänimaailmaa.

"Viime vuoden loppuun mennessä studioillamme oli yli 60 musiikintekijää, joille tarjosimme kaikkiaan 1000 tuntia studioiden testiaikaa. Tämä on ainutlaatuista koko alalla. Käyttäjiltä saamamme palautteen pohjalta haluamme koko ajan oppia ja kehittää tarjontaamme mahdollisimman monipuoliseksi", kertoo Tommi Kalenius, Open Creative Housen yhteisömanageri. 

Itsenäisille artisteille on avattu myös uudenlainen label service -palvelu helpottamaan digitaalista jakelua, promootiota ja viestintää. Open Creative Housen käyttäjät koostuvat huipputekijöistä nouseviin kykyihin. Ensimmäisiä julkaisuja ovat muun muassa Emma Salokoski & Jarmo Saari -duon albumi sekä australialaissuomalaisen lauluntekijän Teri Mantereen ja oululaislähtöisen Uusi Rakkaus -yhtyeen singlet. 

Open Creative House tarjoaa avoimien ovien viikon kaikille kiinnostuneille 27.2.3.3.2023

Tapahtumaviikon ohjelma:

https://bit.ly/och-avoimet-ovet

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva: Anttu Koistinen
Kuva: Anttu Koistinen
Lataa

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Open Creative House
Keilasatama 2D
02150 Espoo

http://www.opencreativehouse.com

Lisätiedot: 

Seuraa Open Creative Housea:
Facebook
Instagram
Kotisivut

Pressikuvat

Open Creative House (OCH) on uusi luovien alojen keskittymä, joka yhdistää tekijät, yritykset ja organisaatiot toimimaan uudella tavalla yhteistyössä saman katon alla. OCH tarjoaa tiloja ja palveluita luovan alan toimijoille rakentaen siltoja digikulttuuriin ja globaaliin kasvuun.

Open Creative House
Keilasatama 2D
02150 Espoo
http://www.opencreativehouse.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Open Creative House

Peter Joukainen toivoo, että artisti voisi breikata vielä nelikymppisenä29.3.2023 12:11:53 EEST | Artikkeli

Open Creative Housen Artistitarinoita-sarjassa esitellään kiinnostavia ja itsenäisesti toimivia musiikintekijöitä. Tällä kertaa vuorossa lempääläläinen lauluntekijä Peter Joukainen. Kun hänen vaimonsa kertoi nähneensä Kerimäen kirkon vankkureissa tekstin ”Tänään minä, huomenna sinä”, ajatus pysäytti - mutta tarpeeksi sitä pyöriteltyään Joukainen tunsi olevansa enemmän elossa kuin koskaan aiemmin. ”Ymmärrys ajan rajallisuudesta tuo arvoa tähän hetkeen, silloin kun sen muistaa ja ymmärtää. Toisaalta, jos menee paineiseksi, että nyt täytyy hampaat irvessä nauttia niin ei sekään ole hyvä. ”

Luovat tekijät haluavat vaikuttaa – taiteilijat antavat laulunsa tuoton rauhan rakentamiseen Open Creative Housen ja YK-Liiton avulla23.2.2023 13:50:33 EET | Tiedote

Ukrainan sodan vuosipäivänä 24.2. julkaistaan etnojazz-kokoonpano Tuigun kappale Hope - Song for Ukraine, jonka avulla kerätään varoja YK:n tekemälle työlle sodan runtelemassa Ukrainassa. ”Haluamme kannustaa kuulijoita osallistumaan keräykseen Ukrainan puolesta tämän kappaleen myötä”, sanoo Tuigun kitaristi Juha Björninen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme