Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Opetuksen verkon kirjautumisongelmia ratkotaan Helsingissä

Jaa

Helsingin koulujen ja oppilaitosten opetuksen verkkoon kirjautumisessa on ilmennyt viime aikoina toistuvia ongelmia. Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan tietohallintopalvelut tekee kaikkensa ongelmien korjaamiseksi.

”Olemme hyvin pahoillamme näistä ongelmista ja teemme kaikkemme saadaksemme opetuksen verkon kirjautumisen kuntoon. Viimeisen kahden vuoden aikana olemme kehittäneet verkkoa ja nyt meillä käynnistyy mittava tietoliikenneverkon kehitysprojekti, jotta infran ja verkon ongelmat eivät lähitulevaisuudessa enää haittaa uudenlaista pedagogiikkaamme”, sanoo kasvatuksen ja koulutuksen tietohallintopäällikkö Soili Haapala.

Tietohallintopalvelut ratkoo ongelmia ja kehittää infraa aktiivisesti

Tietohallintoon on perustettu kriisiryhmä, joka on tehnyt useita korjauksia tietotekniseen infraan ja selvittää ongelmien syitä. Kriisiryhmä myös kehittää aktiivisesti infraa ilmenneiden ongelmatilanteiden pohjalta.

Lisätietoja: Tietohallintopäällikkö Soili Haapala, puh. 09 310 86547, soili.haapala@hel.fi  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

viestintäpäällikkö Essi Eranka
puh. 09 310 74342, 040 568 1369
s-posti: essi.eranka@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä @HelsinkiOppii, @LastenHelsinki, @tyovaenopisto, @Hforsarbis ja @StadinAO

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme