Espoon kaupunki - Esbo stad

Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta päättää kahden koulun poikkeuksellisista opetusjärjestelyistä ylimääräisessä kokouksessa 

Jaa

Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta kokoontuu 9.9.2020 ylimääräiseen kokoukseen. Päätösehdotuksen mukaan Tiistilän koulun vuosiluokat 7-10 ja Mainingin koulun vuosiluokat 7-9 siirtyvät poikkeuksellisiin opetusjärjestelyihin. Tiistilän koulun poikkeukselliset opetusjärjestelyt olisivat voimassa ajalla 7.9.-15.9.2020 ja Mainingin koulun ajalla 10.9.-18.9.2020.

Päätös ei koskisi erityisen tuen oppilaita, pidennetyn oppivelvollisuuden oppilaita, eikä valmistavan ja ryhmämuotoisen maahanmuuttajaopetuksen oppilaita, joiden opetus järjestetään lähiopetuksena. Molempien koulujen alakoulun oppilaiden opetus järjestetään lähiopetuksena.  

Päätösehdotus perustuu tartuntatautiviranomaisen suositukseen. Perusopetuslain 20 a §:n mukaisiin poikkeuksellisiin opetusjärjestelyihin siirtymisestä päättää opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta yhteistyössä tartuntatautiviranomaisten kanssa.  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Harri Rinta-aho, sivistystoimen johtaja, puh. 050 428 9440, harri.rinta-aho@espoo.fi

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon valtuusto hyväksyi kriittisen sote-lausunnon15.9.2020 08:19:37 EESTTiedote

Valtuusto päätti 14.9. lausunnosta, jonka mukaan esitetyn sote-uudistuksen taloudelliset vaikutukset Espoon kaupungille ovat kestämättömiä. Esitys leikkaa suoraan ja perusteettomasti kaupungin rahoitusta ja muuttaa rahoituksen rakennetta vahingollisesti. Tulojen puolitus, velkojen jääminen kaupungille, omaisuuden vastikkeeton siirto ja verorahoituksen korvautuminen valtionosuuksilla heikentävät kaupungin investointikykyä. Investointitarve ei sen sijaan juurikaan vähene.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme