Vaasan kaupunki - Vasa stad

Opistoihin ilmoittautuminen alkaa

Jaa

Uusi lukuvuosi Vaasa-opistolla ja Vasa Arbiksella käynnistyy piakkoin. Ilmoittautuminen Arbikseen alkaa 16.8. klo 18 ja Vaasa-opistoon 23.8. klo 10.

Vaasan kaupungin opistojen lukuvuoden 2018–19 teemana on Sun ja mun (Mitt och ditt).

Teemalla halutaan tuoda esille, että opistojen kursseilla tehdään yhdessä ja onnistutaan yhdessä, ilman ennakkovaatimuksia

– Teema myös muistuttaa siitä, miten tärkeää on henkilökunnan keskinäinen kiinnostus toinen toisensa työtä kohtaan. Yhdessä osaamme enemmän, summaavat opistojen rehtorit Sannasirkku Autio ja Fredrik Kullberg.

Opistot ovat, samaten kuin koko Vaasan kaupunki, saaneet uuden graafisen ilmeen. Ilme näkyy yhteisessä kurssiesitteessä, joka jaetaan 14.8.

Syksyllä 2018 opistot tarjoavat runsaasti uutuuksia, perinteisiä kursseja ja luentoja mm. kielten, musiikin liikunnan ja terveyden, ruoanvalmistuksen sekä taiteen ja käsitöiden aloilta.

Ilmoittautuminen syksyn kursseille: https://opistopalvelut.fi/vaasa/index.php?l=fi

Vaasa-opisto: www.vaasa.fi/vaasa-opisto

Vasa Arbis: www.vaasa.fi/arbis

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Johtava rehtori Sannasirkku Autio
sannasirkku.autio@edu.vaasa.fi
puh. 0400 229 826

Rehtori Fredrik Kullberg
fredrik.kullberg@edu.vaasa.fi
puh. 040 5512 156

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kutsu ja tiedote: Smart Technology Hub -asemakaavaan voi nyt vaikuttaa18.1.2019 15:00Kutsu

KUTSU 18.1.2019 Tiedotusvälineille Tervetuloa Smart Technology Hub –asemakaavan yleisötilaisuuteen! Smart Technology Hub -asemakaavan muutos on julkisesti nähtävillä 21.1.–4.2.2019. Vaasan kaupungin kaavoitus järjestää kaavasta yleisötilaisuuden 21.1.2019 klo 18:00 pääkirjaston Draama-salissa. Tilaisuudessa esitellään asemakaavaluonnosta ja siihen liittyvää materiaalia. Tervetuloa! ---------------------------- TIEDOTE 18.1.2019 Smart Technology Hub -asemakaavaan voi nyt vaikuttaa Smart Technology Hub -asemakaavaluonnos ja tarkistettu osallistumis- ja arviointisuunnitelma ovat nähtävillä kaavoituksen ilmoitustaululla (Kirkkopuistikko 26 A) ja verkkosivuilla 21.1.-4.2.2019. Tuona aikana asemakaavan muutokseen voi ottaa kantaa toimittamalla mielipiteen kaavoitukseen. Asemakaavan ja tonttijaon muutos koskee osaa Vaskiluodon teollisuusalueesta. Kaavamuutoksen tavoitteena on kehittää aluetta yritysalueena ja teknologiakeskittymän tarpeisiin soveltuvana teollisuus- ja toimitila-alueena. – Nyt

Inbjudan och meddelande: Nu kan du påverka detaljplanen för Smart Technology Hub18.1.2019 15:00Kutsu

INBJUDAN 18.1.2019 Till medierna Välkommen på en tillställning för alla om detaljplanen för Smart Technology Hub! Detaljplaneändringen för Smart Technology Hub är offentligt framlagd under tiden 21.1–4.2.2019. Vasa stad ordnar en tillställning för alla om planen 21.1.2017 kl. 18 i Dramasalen i huvudbiblioteket. På tillställningen presenteras detaljplaneutkastet och material som berör det. Välkommen! ------------------- MEDDELANDE 18.1.2019 Nu kan du påverka detaljplanen för Smart Technology Hub Utkastet till detaljplan för Smart Technology Hub och ett reviderat program för deltagande och bedömning är framlagda på Planläggningens anslagstavla (Kyrkoesplanaden 26 A) och webbplats under tiden 21.1–4.2.2019. Under den här tiden kan du ta ställning till detaljplaneändringen genom att lämna in din åsikt till Planläggningen. Detaljplane- och tomtindelningsändringen berör en del av Vasklot industriområde. Målet för planändringen är att utveckla området som företagsområde och industri- och verk

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme