Vaasan kaupunki - Vasa stad

Opistoihin ilmoittautuminen alkaa

Jaa

Uusi lukuvuosi Vaasa-opistolla ja Vasa Arbiksella käynnistyy piakkoin. Ilmoittautuminen Arbikseen alkaa 16.8. klo 18 ja Vaasa-opistoon 23.8. klo 10.

Vaasan kaupungin opistojen lukuvuoden 2018–19 teemana on Sun ja mun (Mitt och ditt).

Teemalla halutaan tuoda esille, että opistojen kursseilla tehdään yhdessä ja onnistutaan yhdessä, ilman ennakkovaatimuksia

– Teema myös muistuttaa siitä, miten tärkeää on henkilökunnan keskinäinen kiinnostus toinen toisensa työtä kohtaan. Yhdessä osaamme enemmän, summaavat opistojen rehtorit Sannasirkku Autio ja Fredrik Kullberg.

Opistot ovat, samaten kuin koko Vaasan kaupunki, saaneet uuden graafisen ilmeen. Ilme näkyy yhteisessä kurssiesitteessä, joka jaetaan 14.8.

Syksyllä 2018 opistot tarjoavat runsaasti uutuuksia, perinteisiä kursseja ja luentoja mm. kielten, musiikin liikunnan ja terveyden, ruoanvalmistuksen sekä taiteen ja käsitöiden aloilta.

Ilmoittautuminen syksyn kursseille: https://opistopalvelut.fi/vaasa/index.php?l=fi

Vaasa-opisto: www.vaasa.fi/vaasa-opisto

Vasa Arbis: www.vaasa.fi/arbis

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Johtava rehtori Sannasirkku Autio
sannasirkku.autio@edu.vaasa.fi
puh. 0400 229 826

Rehtori Fredrik Kullberg
fredrik.kullberg@edu.vaasa.fi
puh. 040 5512 156

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme