OptimeSysin brändi ja palvelukonsepti uudistuvat.

Jaa

Kotimainen OptimeSys-konserni uudistaa brändinsä ja palvelukonseptinsa. Tietoturvaan erikoistunut ICT-alan asiantuntijayritys selkeyttää uudistuksella palvelutarjontaansa ja viestintäänsä sekä tavoittelee kasvua kansainvälisille markkinoille.

OptimeSys-konsernin toiminta jaettiin vuoden alussa entistä selkeämmin kahteen eri liiketoimintayksikköön: OptimeSys IT-ratkaisut-yksikköön (OptimeSys Oy), joka keskittyy perinteisempiin IT-palveluihin, sekä OptimeSys Cyber Defence-yksikköön (OptimeSys Services Oy), joka panostaa skaalautuviin, teknologiapohjaisiin tietoturvapalveluihin. Uudistusta ja liiketoimintatavoitteita tukemaan toteutettiin myös laaja visuaalinen ja viestinnällinen brändiuudistus, joka otetaan vaiheittain käyttöön 25.2.2019 alkaen.

Uusien liiketoimintayksiköiden palvelukonseptit kasvua tukemaan

OptimeSys IT-ratkaisut palvelee jatkossakin kotimaisia pk-asiakkaita kokonaisvaltaisissa, tietoturvallisissa IT-ratkaisuissa. Yksikkö toimittaa asiakkaan kokoiset ja näköiset tietotekniset ratkaisut palvelumallina ja tietoturvan huomioiden kaikissa osa-alueissa. Yksikön palveluvalikoimaan kuuluvat niin laitteet ja lisenssit kuin IT:n kokonaisulkoistukset, ylläpitopalvelut sekä mm. markkinoiden tietoturvallisin konesalipalvelu.

OptimeSys Cyber Defence (linkki .com) on jatkossa yhä vahvemmin tekninen tietoturvatalo. OptimeSys Cyber Defencen toiminnan ytimessä on rautainen tekninen osaaminen ja ymmärrys eri tietoturvateknologioista, miten ne sopivat erilaisiin asiakasympäristöihin, toimivat keskenään, ja skaalautuvat asiakkaan muuttuviin tarpeisiin.

Tietoturvamarkkinassa OptimeSys Cyber Defence on nuoren ja nälkäisen haastajan roolissa. Tulevien vuosien aikana yksikkö pyrkii tuulettamaan alan vakiintuneita käytäntöjä, tuomaan alalle tuoreita näkemyksiä sekä parantamaan organisaatioiden, yhteiskunnan ja yksilöiden tietoturvatasoa.

OptimeSys Cyber Defencen palveluvalikoimaan kuuluu mm. käyttäjien ja päätelaitteiden suojaukseen ja tilannekuvan muodostamiseen tarjottavat jatkuvat palvelut, CSOC, tietoturvavalvomopalvelut, SIEM as a Service palvelut, Vulnerability Management.

OptimeSys-yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto oli viime vuonna 9,1 miljoona euroa (2018), kasvua edellisvuoteen verrattuna oli noin 13%. Jatkuvien tietoturvapalveluiden osalta kasvua oli n.45%. OptimeSys uskoo vastaavan, voimakkaan kasvun jatkuvan tulevina vuosina erityisesti jatkuvien tietoturvapalveluiden osalta.

Visuaalinen brändiuudistus

Koko OptimeSys-konserni on saanut uuden ilmeen. Brändiuudistuksen taustalla oli selkeyttää kahden eri liiketoimintayksikön viestintää sekä nykyaikaistaa visuaalinen ilme kestämään kansainvälistäkin vertailua. Uudistunut OptimeSys haluaa haastaa nykyistä markkinatilannetta, toimia rohkeana suunnannäyttäjänä ja tavoitella alan kovimpia asiantuntijoita taloon.

Konsernilla on jatkossa kaksi brändiä, joilla on omat kohderyhmänsä, ydinviestinsä ja viestinnän tyylinsä. Kumpikin viestii ulkoisesti omalla verkkosivustollaan ja kummallakin on omat myynti- ja markkinointimateriaalinsa. OptimeSys IT-ratkaisujen kohderyhmää ovat kotimaiset pk-yritykset, jotka etsivät ketterää IT-kumppania hoitamaan kokonaisvaltaisesti ja tietoturvallisesti yrityksen IT:tä. OptimeSys Cyber Defence palvelee teknisenä tietoturvakumppanina suurempia organisaatioita, joilla on vaativampia tietoturvatarpeita.

Eri liiketoimintayksikkömme tunnistaa jatkossa logon taglinesta sekä värimaailmasta. OptimeSys IT-ratkaisut käyttää vaaleampaa väriteemaa ja OptimeSys Cyber Defence liikkuu tummemmassa värimaailmassa.

Virkistynyt OptimeSys-brändi kuvastaa ennen kaikkea paremmin OptimeSysiläisiä: Se henkii hyvää fiilistä, aitoa draivia ja intohimoa kyberturvaa kohtaan, ketteryyttä, joustavuutta, jatkuvaa kehityshalua ja kunnianhimoa. Siinä uusi ja uljas OptimeSys pähkinänkuoressa.

OptimeSysin kumppani brändiuudistuksessa on Mama Creative.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

OptimeSys Group Oy
Sinikalliontie 3 D
02630 ESPOO

020 776 9480 (klo 9-16)https://www.optimesys.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta OptimeSys Group Oy

Tietoturvan asiantuntijayritys OptimeSys laajentaa toimintaansa Suomessa31.8.2018 08:00:00 EESTTiedote

Tietoturvan asiantuntijayritys OptimeSys on ostanut Fin-Lan Tampere Oy:n sekä WizIT Oy:n liiketoiminnan. Fin-Lan Tampere ja WizIT ovat ICT-alan palveluyrityksiä, joiden toiminta on keskittynyt Pirkanmaalle ja Turun talousalueelle. OptimeSys on voimakkaassa kasvussa oleva tietoturvaan erikoistunut ICT-alan palveluyritys. Toteutuneet yrityskaupat tukevat OptimeSysin kasvustrategiaa Suomessa ja kauppojen myötä OptimeSys vahvistaa entisestään toimintaansa alueella.

Tietoturvaratkaisuiden globaali markkinajohtaja Trend Micro on valinnut OptimeSys:n asiantuntijakumppanikseen Pohjoismaissa20.8.2018 07:00:00 EESTTiedote

Päätelaitteiden, pilven ja konesalin tietoturvaratkaisuiden globaali markkinajohtaja Trend Micro on valinnut OptimeSysin asiantuntijakumppanikseen tuottamaan ”Trend Micro Professional Services”-palvelut Pohjoismaissa ja Baltiassa. Jatkossa OptimeSys tuottaa ja toteuttaa Trend Micro-asiakkaille tuki-ja ylläpitopalveluita kaikkialla Pohjoismaissa.