Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Original Sokos Hotel Rikala ja Rikala Bar&Grill uudistuvat vuonna 2019

Jaa

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n hallitus on tehnyt päätöksen Original Sokos Hotel Rikalan sekä Rikala Bar&Grillin uudistamisesta. Suunnittelu on vielä kalkkiviivoilla, mutta keskeinen sisältö on tehdä kiinteistöön tarvittavat peruskorjaukset sekä uusia hotellin ja ravintolan ilme. Remonttiin investoidaan 3 miljoonaa euroa.

– Rikala on pitkään palvellut kiinteistö, jonka tulevaisuutta olemme pohtineet pitkään. Uskomme, että Salo kehittyy tulevaisuudessa positiivisesti. Siksi mekin haluamme panostaa paikalliseen elinvoimaan uudistamalla Rikalan lattiasta kattoon pienen pintaremontin sijasta, kertoo SSO:n ruokaravintoloiden asiakkuuspäällikkö Elina Pakkanen.  

Suunnitelmissa on uudistaa hotellin julkisivu, aula sekä kerrokset ja huonekohtainen jäähdytys. Myös ravintolan ilme uudistuu ja kehittyy Pakkasen mukaan entistä skandinaavisempaan suuntaan.  

– Rikala Bar & Grillin liikeidea ja ruokalista on kehittynyt vuosi vuodelta enemmän puhtaan, läheltä tulevan ruoan suuntaan. Kotimaisuus ja paikallisuus ovat meille vahvuus, josta haluamme pitää kiinni. Haluamme, että nämä arvot näkyvät ravintolassa myös ulospäin, Pakkanen sanoo.  

Rikalan uudistus aloitetaan alkuvuodesta. Toiveissa on saada valmista ravintolan osalta syksyllä 2019. Hotellin remontti valmistunee hieman myöhemmin. Tavoitteena on, että ravintolan ja hotellin palvelut olisivat asiakkaiden käytössä myös uudistuksen aikana.  

Rikalan ravintolatoiminnalla on varsin pitkä historia, sillä Salossa palvellut Osuusravintola vaihtoi nimensä Ravintola Rikalaksi jo vuonna 1960. Monien nimien ja käänteiden myötä ravintola Rikala Bar & Grill on palvellut salolaisia vuodesta 2012 saakka. Ensimmäinen hotelli on puolestaan valmistunut vuonna 1986.  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

SSO, asiakkuuspäällikkö Elina Pakkanen, puh. 044 7705 400

Tietoja julkaisijasta

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Prismantie 2
24800 Halikko

07530301000http://www.sso.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

SSO palkkaa noin 300 kesätyöntekijää – Tavoitteena tarjota yhtä monta positiivista työkokemusta8.1.2019 14:21:23Tiedote

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO työllistää kesällä 2019 noin 300 nuorta. Kaksi kolmannesta SSO:n kesäpesteistä on yli 18-vuotiaille ja tämän lisäksi tarjolla on noin sata S-Kesis-paikkaa 15-17-vuotiaille, joissa nuoret tutustuvat työelämään vähintään parin viikon mittaisella jaksolla. Kokonaisuudessaan S-ryhmä työllistää kesällä ympäri Suomen noin 14 000 nuorta myymälöissä, ravintoloissa ja hotelleissaan. Haku kesätöihin on käynnissä nyt. S-ryhmä on tänäkin vuonna yksi Vastuullinen kesäduuni -kampanjan pääyhteistyökumppaneista: ”Tulevan kesän teema on positiivisuus, kannustaminen ja palautteen anto!”

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme