HUS

Orton ja HYKSin yhdistyivät - Uusi Orton on nyt maamme monipuolisin vaativaa erikoissairaanhoitoa tuottava yksityissairaala

Jaa

Orton Oy:n ja HUSin erikoissairaanhoidon palveluja tuottavan HYKSin Oy:n toiminnot fuusioitiin kesällä 2020. Yhdistymisen myötä syntyi laaja-alainen, vaativaa erikoissairaanhoitoa tuottava yksityissairaala. Uusi Orton näkyy ulospäin yhtenäisenä 1.9. alkaen, kun uusi brändi-ilme ja nettisivut avautuivat.

Orton tunnetaan tekonivel- ja selkäleikkauksistaan sekä laajoista kivunhoidon ja kuntoutuksen palveluistaan. Nyt palveluvalikoimaan on HYKSin Oy:stä siirtyneen toiminnan kautta tullut laaja kirjo yliopistosairaalatasoista erikoissairaanhoitoa – painottuen syövän hoitoon, ihotauteihin, neurokirurgiaan, korva-, nenä- ja kurkkutauteihin, urologiaan sekä mielenterveyspalveluihin.

Uusi brändi-ilme viestii erikoisosaamisesta ja yksilöllisestä palvelusta

Ortonin uuden brändi-ilmeen pohjana ovat ne elementit, jotka erottavat yrityksen muista yksityisistä terveyspalveluyrityksistä:

”Haluamme uudella ilmeellä viestiä sekä tapahtuneesta muutoksesta että erityispiirteistämme Suomen yksityisten terveyspalvelujen kentällä”, sanoo Ortonin toimitusjohtaja Markus Orava. Ortonin erityispiirteitä ovat mm. korkeatasoinen, tieteelliseen tutkimustyöhön perustuva hoito, hoidon vaikuttavuus sekä erikoisosaaminen vaativien hoitojen alueella.

Toimintaa Ruskeasuolla ja HUSin toimitiloissa

Uusi Orton toimii sekä Helsingin Ruskeasuolla että HUSin eri kiinteistöissä. Yksityinen yliopistosairaalatason toiminta järjestetään aiempaan, HYKSin Oy:ssä vallinneeseen tapaan virka-ajan ulkopuolella silloin, kuin tiloissa ei ole muuta toimintaa.

Orton toimii myös HUSin julkisrahoitteisessa toiminnassa yhteistyökumppanina siten, että osa HUSin omasta toiminnasta tapahtuu Ortonissa tiloissa ja Ortonin henkilökunnan avulla. Muun muassa osa HUSin neurokirurgisista ja plastiikkakirurgisista toimenpiteistä tehdään Ortonin leikkaussaleissa. Samassa kiinteistössä Ortonin kanssa Ruskeasuolla on myös HUSin omia julkisen puolen palveluita – mm. HUSin Kipuklinikan, hyytymishäiriöyksikön ja silmätautien yksikön toimintaa.

Lisätiedot:

Markus Orava, toimitusjohtaja, Orton Oy, p. 050 591 3235, markus.orava@orton.fi
Heikki Hurri, lääketieteellinen johtaja, Orton Oy, p. 050 592 2600, heikki.hurri@orton.fi

www.orton.fi

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme