Inwido Finland Oy

Osa Inwidon tehtaista siirtyy kolmeen vuoroon

Jaa

Ikkuna- ja ovivalmistaja Inwido Finlandin tehdas Haapajärvellä lisää tuotantoaan siirtymällä syyskuun alussa kolmivuorotyöhön ja palkkaamalla lisää työntekijöitä.

Yhtiön toimitusjohtaja Johan Bergin mukaan taustalla on kysynnän kasvu, joka johtuu sekä uudis- että korjausrakentamisen piristymisestä. Erityisen kiireinen kesä viittaa kysynnän kasvavan edelleen.

Kapasiteettia Berg lupaa olevan riittävästi myös jatkoa varten niin Haapajärvellä kuin yhtiön muillakin tehtailla Kannuksessa, Kuusamossa ja Ruovedellä.

- Inwido on investoinut johdonmukaisesti tekniikkaan, prosesseihin ja osaamiseen kaikilla tehtaillaan. Tehokkuus on kohdallaan ja talous vakaalla pohjalla, joten tuotannon kasvattamiselle ei ole esteitä, Berg kertoo.

Yksin Haapajärven tehtaan tuotantoprosessin kehittämiseen ja koneiden hankintaan on käytetty viime vuosina yli viisi miljoonaa euroa. Siitä lähes kaksi miljoonaa kohdistui toissa vuonna avattuun ikkunapuitteiden valmistuslinjaan.

Tänä vuonna uudistettiin maalaamon tekniikka, mikä nopeuttaa tuotantoprosessia edelleen ja mahdollistaa muun muassa asiakkaiden toivomien erikoisvärien monipuolisemman käytön.

Ikkunat ja toimiala muutoksessa

Ikkunateollisuuden menestys ei nojaa jatkossa yksin rakentamiseen ja remontointiin, sillä Inwidon teettämien selvitysten mukaan ikkunoiden merkitys on kasvamassa useallakin tavalla.

Kotona viihdytään ja hyvinvointia etsitään valosta sekä luonnon läheisyydestä. Ikkunoista halutaan entistä isompia ja näyttävämpiä, mutta silti energiaa säästäviä. Tulevaisuudessa ikkunoista tulee oleellinen osa talotekniikkaa ja älykästä kotia, kun niihin liitetään digitalisaation tarjoamia uusia ominaisuuksia.

- Ala on erittäin mielenkiintoinen ja ikkunoihin kohdistuu paljon odotuksia, kun niiden tärkeys rakenneosana kasvaa entisestään. Seuraamme tarkoin näitä muutoksia kehittäen ja testaten uusia ratkaisuja ikkunoiden yhteyteen, Johan Berg sanoo.

Yhteyshenkilöt

Johan Berg
toimitusjohtaja
Inwido Finland Oy
puh. 045 6577 000
etunimi.sukunimi(at)inwido.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Inwido Finland Oy
Inwido Finland Oy
Äyritie 16
01510 VANTAA

http://www.inwido.fi

Tukholmassa pörssilistattu Inwido-konserni on Euroopan suurin ikkunoiden ja johtava ovien valmistaja. Sen liikevaihto vuonna 2016 oli 5,7 miljardia Ruotsin kruunua ja henkilöstön määrä on noin 4.000.

Inwido Finland Oy vastaa Tiivi-, Pihla-, Eskopuu-, Lämpölux- ja Klas1-tuotemerkeistä. Yhtiön liikevaihto on noin 170 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on yli 900 työntekijää. Tehtaat sijaitsevat Haapajärvellä, Kannuksessa, Kuusamossa ja Ruovedellä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Inwido Finland Oy

Ikkuna- ja ovivalmistaja Inwido ostaa Profinin13.6.2018 12:30Tiedote

TIEDOTE 13.6.2018. Euroopan suurin ikkunoiden valmistaja Inwido Finland Oy ja johtava lasiliukuseinien valmistaja Profin Oy:n omistajat ovat tänään allekirjoittaneet sopimuksen, jonka mukaan Inwido Finland Oy ostaa Profinin koko osakekannan. Kauppaan sisältyy myös Profinin tytäryhtiö Profin Sydänpuu ikkunat ja ovet Oy. Profinista tulee näin osa Inwidon tuoteperhettä, johon jo nyt kuuluvat ikkuna- ja ovibrändit Pihla, Tiivi, Klas1 ja Lämpölux.

Työttömät työnhakijat tervetulleita Ruovedelle - Tarjolla koulutus, työpaikka ja puoli-ilmainen asunto16.2.2017 09:19Tiedote

///Korjattu: - Nyt käynnistyvä rekrytointikoulutus on jo kymmenes, ja viimeisin vuonna 2011 keräsi toistasataa hakijaa./// TIEDOTE 16.2.2017. Ruoveden kunta ja sen suurin työnantaja Inwido Finland tarjoavat houkuttelevan kuvan tulevaisuudesta - ammattikoulutuksen, työpaikan ja jopa puoli-ilmaisen vuokra-asunnon. Työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille tarkoitettu RekryKoulutus ei tunnu kuitenkaan vetävän puoleensa viime vuosien tapaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme