Vaasan kaupunki - Vasa stad

Osa Kirkkopuistikkoa suljetaan liikenteeltä joulukuussa

Jaa

Kirkkopuistikon toinen kaista suljetaan liikenteeltä välillä Pikkukatu-Museokatu 2.-13.12. Kyseisellä katuosuudella tehdään kaivuutöitä liittyen osoitteessa Kirkkopuistikko 4 rakenteilla olevaan uuteen kerrostaloon.

Kirkkopuistikon lännenpuoleinen ajokaista välillä Pikkukatu-Museokatu suljetaan liikenteeltä kaivuutöiden ajaksi. Palosaaren suunnasta Kirkkopuistikolle tuleva liikenne ohjataan kiertotielle Pikkukadun kautta.

Osoitteessa Kirkkopuistikko 4 on aloitettu kerrostalon rakentaminen. Kyseisen kohteen käyttövesi-, hulevesi- ja jätevesiliittymä tehdään Kirkkopuistikon katurakenteessa kulkevista kunnallisteknisistä runkolinjoista.

Yhteyshenkilöt

Työmaan vastaava valvoja  Ari Nyman / Lakea Oy, 040 1766440, ari.nyman@lakea.fi

Työmaan vastaava Sami Laksola / Rakennus K. Karhu Oy, 040 6822219, sami.laksola@rakennuskarhu.fi

kaivuulupatarkastaja Seppo Sillanpää, Vaasan kaupunki, 0400 850109, seppo.sillanpaa@vaasa.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme