Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Osa leikkipaikasta rajataan työmaaksi Pirkkolassa

Jaa

Pirkkolantien varressa sijaitsevasta leikkipaikka Kirsikkapurosta rajataan noin puolet pois käytöstä maanrakennustöiden takia. Työt alkavat pääsiäisviikolla.

Pirkkolantiellä ja leikkipaikan kohdalla vahvistetaan maapohjaa kunnallisteknisten johtojen ja putkien asentamista sekä jalankulku- ja pyörätien rakentamista varten. Vahvistaminen tehdään sekoittamalla maahan kalkki-sementtiseosta. Työ ei aiheuta erityistä melua.

Työmaan ulkopuolelle jäävä alue leikkipaikasta on käytettävissä töiden aikanakin, ja se erotetaan työalueesta korkealla verkkoaidalla. Töiden jälkeen työmaana ollut osa palautetaan ennalleen, ja koko leikkipaikka on käytössä jälleen syyskuussa.

Leikkipaikka Kirsikkapuro sijaitsee Lehtotien ja Kangastien välisellä puistoalueella.

Rakennustyöt liittyvät Pirkkolassa, Maunulassa ja Patolassa tehtäviin johtosiirtoihin, joilla varaudutaan uusien asuntojen ja päiväkodin sekä Raide-Jokeri-pikaraitiotien rakentamiseen. Lisätietoja johtosiirroista saa kaupungin verkkosivuilta osoitteesta hel.fi/johtosiirrot.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ville Reihe
projektipäällikkö
Helsingin kaupunkiympäristön toimiala
p. 040 661 9245
ville.reihe@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Urhea-kampuksen rakennustyöt alkavat toukokuussa Helsingissä18.4.2019 12:04:57 EESTTiedote

Mäkelänrinteen lukion yhteyteen kohoavan Urhea-kampuksen rakennustyöt käynnistyvät toukokuussa 2019. Valtakunnallisesti merkittävän kampuksen muodostavat uusi monilajisen urheilun harjoitushalli, uusi asuinkerrostalo opiskeleville urheilijoille sekä Mäkelänrinteen lukion rakennus, joka perusparannetaan ja laajennetaan. Kampuksella toimii myös Mäkelänrinteen Uintikeskus, johon suunnitellaan laajennusosaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme