Espoon kaupunki - Esbo stad

Osa Pakankylän koulun oppilaista siirtyy Karhusuon koulun tiloihin olosuhdeongelmien selvitysten ajaksi

Jaa

Osa Espoon Pakankylän koulun oppilaista siirtyy opiskelemaan Karhusuon kouluun ja koulun pihalla oleviin siirtokelpoisiin tiloihin tarkempien olosuhdeongelmatutkimusten ajaksi.

Ympäristöterveys teki tarkastukset suomenkielisen opetustoimen pyynnöstä molemmissa Pakankylän koulurakennuksissa joulukuussa 2017. Koulussa on ollut tavallista enemmän oireilevia oppilaita. Tarkastuksella todettiin lisätutkimustarvetta liittyen mm. rakennuksen kosteustekniikkaan ja ilmanvaihdon toimivuuteen. Ympäristöterveys toteaa, että oireilevien on syytä välttää oireita aiheuttavia tiloja. Tämän vuoksi ne luokat, joissa oireilevia henkilöitä on paljon, siirtyvät eri opetustiloihin odottamaan tarkempien olosuhdeongelmatutkimusten tuloksia ja mahdollisia korjaavia toimenpiteitä. Pääkoulussa ja siirtokelpoisessa rakennuksessa on aloitettu tarkemmat sisäilmatutkimukset 4.1.2018.

Luokat 3., 4., 5. ja 6. siirtyvät opiskelemaan maanantaista 15.1.2018 alkaen Karhusuon kouluun ja koulun pihalla oleviin siirtokelpoisiin tiloihin alustavasti tammikuun 2018 loppuun asti. 

Esiluokka sekä 1. ja 2. luokka jatkavat Pakankylän koulun tiloissa. Myös iltapäiväkerhon toiminta jatkuu edelleen Pakankylässä. Näiden luokkien osalta ei ole tullut oireilmoituksia ja kyseisissä luokkatiloissa ympäristöterveys ei tehnyt sellaisia havaintoja, jotka pitäisi huomioida välittömästi.

Siirtyminen tulee muuttamaan oppilaiden lukujärjestyksiä. Karhusuolle kuljetaan tilausbusseilla, jotka kiertävät nykyisen koulubussin reitin keräten oppilaat kyytiin matkan varrelta ja samoin iltapäivisin tuoden oppilaat takaisin omille pysäkeille.

Lukujärjestyksistä ja bussin kulkuajoista tiedotetaan huoltajille mahdollisimman pian.

Lisätietoja:

aluepäällikkö Kaisa Alaviiri, puh. 043 825 4965

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme