Espoon kaupunki - Esbo stad

Osallistu ja vaikuta Itä-Espoon luonnon- ja maisemanhoitosuunnitelman valmisteluun

Jaa

Valmisteilla oleva Itä-Espoon luonnon- ja maisemanhoitosuunnitelma 2021-2031 sisältää tietoa suunnittelualueen metsien ja niittyjen nykytilasta, luontoarvoista, kulttuuriympäristöistä sekä luonnonhoitokuviokohtaiset hoitotoimenpideohjeet seuraavalle kymmenelle vuodelle. Uusi suunnitelma toimii myös pohjana vuosittaisten metsätyöohjelmien kokoamiseen.

Itä-Espoon luonnon- ja maisemanhoitosuunnitelmaa tehdään vuorovaikutteisesti alueen asukkaiden ja sidosryhmien kanssa. Alueen asukkaille ja sidosryhmille järjestettiin kysely sekä metsäkävelyitä suunnittelutyön osana syksyllä 2020.

Metsäkävelyt ja kysely mukana sunnitelman valmistelussa

Kaikille avoimet metsäkävelyt järjestettiin Lintuvaaran Lintukorvessa, Viherlaakson Viherkalliossa sekä Järvenperän Pihlajarinteessä. Metsäkävelyillä kierrettiin lähimetsien maisemissa asiantuntijoiden opastuksessa ja kerrottiin kaupungin lähimetsissä tehtävistä luonnonhoidon toimenpiteistä, metsien rakenteesta ja tilasta sekä alueen luontoarvoista. Kyselyistä ja metsäkävelyiltä saatu palaute, kommentit ja toiveet on otettu huomioon suunnitelmaa valmisteltaessa.

Suunnitelmaluonnos kommentoitavissa otakantaa.fi -palvelussa

Nyt osana suunnittelutyön vuorovaikutusta Espoon kaupungin luonnonhoitoyksikkö tuo valmisteilla olevan suunnitelman luonnoksen asukkaiden ja sidosryhmien kommentoitavaksi otakantaa.fi -verkkopalveluun, jossa voi tutustua suunnitelmaluonnoksen materiaaleihin, antaa palautetta ja kommentteja sekä esittää kysymyksiä ja keskustella suunnitelma-alueen luonnonhoidosta.

Avoimen kommentoinnin aikana kerätty palaute kootaan kommentointiajan jälkeen osaksi suunnitelmaa ja viimeistelty suunnitelma esitellään lopulta Espoon kaupungin tekniselle lautakunnalle hyväksyttäväksi. Kommentointiaika on 12.5.-9.6.2021.

Otakantaa.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tero Alatalo, metsäsuunnittelija
Espoon kaupungin luonnonhoitoyksikkö
sähköposti tero.alatalo@espoo.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Tiedote opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan kokouksesta 9.6.20219.6.2021 22:28:12 EEST | Tiedote

Oppimateriaali maksuttomaksi syksyllä 2021 Espoon lukioissa aloittaville opiskelijoille Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta päätti, että oppivelvollisuuslain soveltamisalaan kuuluvien opiskelijoiden lisäksi lukion tarjoamat oppimateriaalit ovat maksuttomia seuraaville, lukuvuonna 2021-2022 lukiokoulutuksen aloittavilla opiskelijoille: Opiskelija on opiskellut lukuvuonna 2020-2021 lukiokoulutukseen valmentavassa koulutuksessa, ammatilliseen koulutukseen valmentavassa koulutuksessa tai perusopetuksen lisäopetuksessa. Opiskelija on suorittanut perusopetusta lukuvuoden 2020-2021 aikana ja ollut sen jälkeen ilman opiskelupaikkaa. Opiskelija on opiskellut perusopetukseen valmistavassa opetuksessa lukuvuonna 2020-2021 Oppimateriaalin maksuttomuus on voimassa sen kalenterivuoden loppuun saakka, jolloin opiskelija täyttää 20 vuotta tai sitä ennen saa toisen asteen tutkinnon valmiiksi. Opintojen tulee edetä henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti. Maksuttomuusaikaa ei voi pidentää. Åbe

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme