Osuuskauppa Hämeenmaa

Osuuskauppa Hämeenmaan asiakasomistajille ylijäämänpalautusta lähes 1,7 miljoonaa euroa

Jaa
Osuuskauppa Hämeenmaan edustajisto päätti kevätkokouksessaan 18.4.2023 jakaa ylijäämänpalautusta tilikauden 2022 tuloksesta. Hämeenmaan asiakasomistajille maksetaan ylijäämänpalatusta yhteensä lähes 1,7 miljoonaa euroa.

Edustajiston päätöksen mukaisesti Osuuskauppa Hämeenmaa maksaa ylijäämänpalautusta kaikille asiakasomistajilleen 0,25 prosenttia heidän vuoden 2022 aikana Osuuskauppa Hämeenmaan toimipaikoista tekemistään, S-Etukortilla rekisteröityjen bonusostojen määrästä.  Ylijäämänpalautusta ei kerry tytäryhtiöistä eikä yhteistyökumppaneilta tehdyistä ostoista (esim. Nelipyörä, Prisma Rauta, LähiTapiola) eikä alkoholi- ja tupakkaostoista.

- Osuuskaupan tehtävä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajilleen ja edistää alueellista hyvinvointia. Bonuksen ja maksutapaedun lisäksi voimme nyt ensimmäistä kertaa maksaa ylijäämänpalautusta palveluitamme käyttäneille omistajillemme. Haluankin kiittää lämpimästi kaikkia asiakasomistajiamme hyvin menneestä vuodesta 2022, sanoo Hämeenmaan toimitusjohtaja Olli Vormisto.

Ylijäämänpalautus maksetaan 10.5.2023 niille asiakasomistajille, joiden asiakasomistajuus on ollut voimassa Osuuskauppa Hämeenmaassa 31.12.2022 ja joiden jäsenyys jatkuu ylijäämänmaksuhetkellä jossain S-ryhmän osuuskaupassa. Ylijäämänpalautukseen lasketaan paitsi asiakasomistajan, myös hänen asiakasomistajatalouteensa kuuluvien henkilöiden rinnakkaiskorteilla tehdyt ostot.  Ellei osuusmaksua ole vielä kokonaan maksettu, ohjataan maksettava ylijäämänpalautus osuusmaksuun. Mikäli asiakasomistaja on ohjannut ostoksista kertyvän Bonuksen S-Pankin rahastoon, myös ylijäämän palautus maksetaan rahastoon.

Ylijäämänpalautuksen maksamisesta päätetään osuuskaupan edustajistossa ja päätös tehdään osuuskaupan hallituksen esityksen pohjalta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: Osuuskauppa Hämeenmaa, toimitusjohtaja Olli Vormisto, puh. 050 358 8336

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 170 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 3300 työntekijää. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 170 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme