Osuuskunta Närpiön Vihannes | Andelslaget Närpes Grönsaker

Osuuskunta Närpiön Vihannekselle uusi toimitusjohtaja

Jaa

Osuuskunnan johtokunta on valinnut uudeksi toimitusjohtajakseen 52-vuotiaan Tomas Lindforsin Kristiinankaupungista. Nykyinen toimitusjohtaja Stefan Skullbacka jatkaa toimessaan huhtikuun loppuun, jonka jälkeen hän jää eläkkeelle.

Osuuskunnan johtokunta on valinnut uudeksi toimitusjohtajakseen 52-vuotiaan Tomas Lindforsin Kristiinankaupungista.
Osuuskunnan johtokunta on valinnut uudeksi toimitusjohtajakseen 52-vuotiaan Tomas Lindforsin Kristiinankaupungista.

Tomas Lindfors on tehnyt uransa elintarviketeollisuudessa, erityisesti virvoitusjuomien parissa. Hänellä on takanaan yli 20 vuoden ura Hartwallilla, jossa hän on työskennellyt muun muassa tuotantojohtajana sekä yhden K Hartwall Invest holding-yhtiön ja sen tytäryhtiöiden toimitusjohtajana. Viimeisimpänä Lindfors on toiminut yrityskonsulttina.

–       Epävakaa maailmantilanne edellyttää dynaamista liiketoimintamallia, eli kuluttajaa pitää kuunnella tarkoin ja meidän tehtävämme on pyrkiä vastaamaan muuttuvaan käyttäytymiseen niin nopeasti kuin mahdollista, kertoo Lindfors ajatuksistaan uudessa pestissä aloittaessaan.

Perehtymisen Närpiön Vihanneksen toimintaan ja toimitusjohtajan tehtäviin Lindfors aloittaa kevään aikana nykyisen toimitusjohtajan ohjauksessa. Varsinaisen työnsä toimitusjohtajana Lindfors aloittaa 1.5.2023.

–      Olen erittäin tyytyväinen, että voin pikkuhiljaa jättää toimitusjohtajan vastuita Tomakselle. Hän pääsee jatkamaan toimintamme kehittämistä yhdessä henkilökuntamme, viljelijöidemme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Koskaan ei tule valmista, kuten entinen hallituksemme puheenjohtaja sanoisi. Niin sen on oltavakin: katseen on oltava eteenpäin, innokkaana kohti uusia mahdollisuuksia, Stefan Skullbacka linjaa.

Stefan Skullbackan lähes 11 vuoden toimitusjohtajakauden aikana Osuuskunta Närpiön Vihanneksesta on kehittynyt moderni, kuluttaja- ja markkinasuuntautunut viljelijäosuuskunta. Tuotevalikoimaa on laajennettu asiakaslähtöisesti, asiakassuhteita kehitetty aktiivisesti ja viljelymenetelmiä uudistettu. Kotipesänä toimiva maailmanluokan pakkaamo on täysin modernisoitu. Osuuskunnan kuluttajatunnettuus on kasvanut vuoden 2013 kuudesta prosentista viime vuoden 80 prosenttiin.

Osuuskunta Närpiön Vihannes

Tuotteet: kotimaiset kasvihuonevihannekset (tomaatit, kurkut, paprikat, chilit, pavut)
Liikevaihto 2022: 68,4 milj €
Viljelijöitä (aktiiviset osakkaat): 35 kpl
Kasvihuone viljelypinta-ala: 43,7 ha
Vuosivolyymi: n. 35 milj. myyntiyksikköä
Henkilöstö: 62

LINKIT: https://www.narpesgronsaker.fi/

LIITE: Stefan Skullbackan toimitusjohtajakausi pähkinänkuoressa
KUVA: Tomas Lindfors

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja

Stefan Skullbacka, toimitusjohtaja
0400 369 668, stefan.skullbacka@narpesgronsaker.fi

Kuvat

Osuuskunnan johtokunta on valinnut uudeksi toimitusjohtajakseen 52-vuotiaan Tomas Lindforsin Kristiinankaupungista.
Osuuskunnan johtokunta on valinnut uudeksi toimitusjohtajakseen 52-vuotiaan Tomas Lindforsin Kristiinankaupungista.
Lataa

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Osuuskunta Närpiön Vihannes | Andelslaget Närpes Grönsaker
Kristinestadsvägen 375
64200 Närpes

https://www.narpesgronsaker.fi/

Närpiön Vihannes on perinteikäs, 35 kasvihuoneviljelijän omistama kotimaisten vihannesten tuottajaosuuskunta. Olemme maan johtava kotimaisten tomaattien toimittaja ja valikoimaamme kuuluvat myös erikoistomaatit, kurkut, paprikat ja chilit. Jäsentemme kasvihuoneet ovat maan ehdotonta parhaimmistoa, mikä näkyy muun muassa siinä, että yli 95 % vihanneksistamme kasvatetaan uusiutuvaa kotimaista lämpöenergiaa hyödyntäen. Osuuskunta perustettiin 1957. Närpes Grönsaker är en traditionsrik, av 35 växthusodlare ägd förmedlare och producent av inhemska växthusgrönsaker. Vi är landets ledande leverantör av inhemska tomater och i vårt sortiment ingår även specialtomater, gurka, paprika och chili. Våra medlemmars växthus hör till landets absolut bästa, vilket också syns i att över 95 % av våra grönsaker odlas med förnybar inhemsk värme-energi. Andelslaget grundades 1957.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskunta Närpiön Vihannes | Andelslaget Närpes Grönsaker