Kustannusosakeyhtiö Otava

Otava julkaisee kirjan Antti Kaikkosesta

Jaa

Kustannusosakeyhtiö Otava julkaisee syksyllä 2023 puolustusministeri Antti Kaikkosen uraa kuvaavan teoksen. Kirja kertoo Kaikkosen poliittisen uran vaiheista, mutta painottuu erityisesti hänen kauteensa puolustusministerinä, jonka aikana Suomen turvallisuusympäristö muuttui dramaattisesti.

Antti Kaikkonen nousi suuren yleisön tietoisuuteen ensimmäisen kerran vuonna 1999, kun hän keskustan Uudenmaan piirin puheenjohtajana yritti torjua konkaripoliitikko Paavo Väyrysen kansanedustajaehdokkuuden Uudeltamaalta. Sittemmin uralla on riittänyt värikkäitä käänteitä ja niin myötä- kuin vastamäkeäkin.

Kaikkonen on toiminut puolustusministerinä Antti Rinteen ja Sanna Marinin johtamissa hallituksissa vuodesta 2019. Alun perin ministerikauden piti huipentua Hornetien korvaamiseen uusilla hävittäjillä, mutta kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan helmikuussa 2022, Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa ohjattiin uusille urille. Käynnistyi Suomen Nato-jäsenyysprosessi, jonka ytimessä Kaikkonen toimi puolustusministerinä.

Teoksen kirjoittaa kokenut politiikan toimittaja ja tietokirjailija Jari Korkki. Otava on aiemmin julkaissut Korkin tietokirjat Puolustuksen paluu – Jussi Niinistön vartiovuoro (2019) ja Kale – Rautakansleri (2020).

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Eläinlääkäri Venla Jyrkisen ihana tietokirja koirista kattaa karvakuonojen koko elinkaaren26.1.2023 14:07:00 EET | Tiedote

Lappilaisen eläinlääkäri Venla Jyrkisen esikoiskirja “Kumppanina koira” on täynnä tietoutta nykyisille ja tuleville koiranomistajille. Se ulottuu aina koirarodun valitsemisesta pentuvaiheeseen, aikuisuuteen ja lemmikistä luopumiseen. Samalla se on Jyrkisen lämmin ja koskettava kertomus omasta kasvusta koiran omistajuuteen ja lopulta rakkaan lemmikin raastavaan poismenoon.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme