Kustannusosakeyhtiö Otava

Otavan kaunokirjallisuuden kustantaminen vahvistuu: Iina Tikanoja kustannuspäälliköksi

Jaa

FM Iina Tikanoja on nimitetty kustannuspäälliköksi Otavan kaunokirjallisuuden osastolle 22.2.2021 alkaen. Hän siirtyy Otavalle Gummeruksen suomennetun kaunokirjallisuuden toimituspäällikön tehtävästä.

Nimitys tukee Otavan kaunokirjallisuuden pitkäjänteistä markkinalähtöistä kehittämistä, jossa yhdistyy kirjallinen näkemys ja kaupallinen tavoitteellisuus.

”Lukemisen tavat muuttuvat, pandemia-aika on mullistanut arjen, trendejä tulee ja menee, mutta hyvien tarinoiden lumo ja merkitys ihmiselle on iätön, siitä minulla ei ole epäilystäkään. Olen onnellinen saadessani liittyä Otavan huippuammattilaisten joukkoon etsimään tulevaisuuden koukuttavinta kirjallisuutta ja kehittämään menestyksekkään kustannustalon valovoimaista kaunokirjallista listaa”, sanoo Iina Tikanoja.

"Iinalla on vahvat näytöt menestyksekkään kustannusohjelman rakentamisesta, ja aivan erityisesti jännityksen ja viihteen alueella, jotka kumpikin tulevat merkitykseltään entisestään kasvamaan Suomen nopeasti digitalisoituvalla kaunokirjamarkkinalla. Hänen osaamisensa ja intohimonsa täydentävät loistavasti Otavan kaunokirjallisuuden tiimiä, jonka voimin on ilo viedä eteenpäin Suomen johtavaa kaunokirjallisuuden kustantamista", sanoo Otavan kaunokirjallisuuden kustannusjohtaja Antti Kasper.

Kaunokirjallisuuden kustannuspäälliköinä jatkavat FM Salla Pulli ja FM Lotta Sonninen.

Otavan kaunokirjallisuuden kustannusohjelma kattaa sekä kotimaisen että suomennetun aikuisten kaunokirjallisuuden.

Lisätiedot:
Kaunokirjallisuuden kustannusjohtaja Antti Kasper, 050-3132414 antti.kasper@otava.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme