OTSO Metsäpalvelut Oy

OTSO kuroo lomautuksilla kiinni koronaepidemian vaikutuksia

Jaa

OTSO Metsäpalvelut Oy on saanut päätökseen 19.8.2020 alkaneet yt-neuvottelut. Koronapandemian aiheuttamia vaikutuksia kurotaan kiinni määräaikaisilla lomautuksilla, jotka alkavat syyskuussa.

Koronaepidemia on vaikuttanut voimakkaasti OTSO Metsäpalvelut Oy:n liiketoimintaan. Epidemian seurauksena toteutetut kokoontumisrajoitukset ovat viivästyttäneet tietoimitusten ja tiekokousten pitämistä siinä määrin, ettei tilikaudelle asetetun yksityisteiden myyntikatetavoitteen toteutumiselle ole edellytyksiä. Lisäksi uusmyynnin näkymät ovat heikentyneet merkittävästi. Nämä seikat ovat johtaneet työmäärän vähenemiseen.

Yhtiö on saanut nyt päätökseen 19.8.2020 alkaneet yt-neuvottelut, joiden tavoitteena oli varmistaa yhtiön toimintakyky kuromalla kiinni tulosjättämää.

Tarvittavat kustannussäästöt toteutetaan henkilöstön määräaikaisilla lomautuksilla, jotka toteutetaan 7.9.2020 alkaen siten, että yhtiön toimintakyky sekä sitoumusten pitävyys pystytään varmistamaan kaikissa olosuhteissa eikä sidosryhmille koidu aiheetonta haittaa. Lomautusten piirissä on noin 30 henkilöä.

”Tilanne on valitettava, mutta uskomme, että näillä toimenpiteillä pystymme kuromaan kiinni koronatilanteen aiheuttamaa tulosjättämää”, OTSO Metsäpalvelut Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Pihlava toteaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jyrki Pihlava
toimitusjohtaja, Otso Metsäpalvelut Oy
puh. 050 562 8332

Tietoja julkaisijasta

OTSO Metsäpalvelut OyTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta OTSO Metsäpalvelut Oy

OTSO Metsäpalvelut Oy käynnistää yhteistoimintaneuvottelut14.8.2020 15:06:04 EESTTiedote

OTSO Metsäpalvelut Oy käynnistää yhteistoimintaneuvottelut, jotka koskevat yhtiön koko henkilöstöä. Yt-neuvottelut ovat seurausta koronaepidemian vaikutuksista OTSO:n liiketoimintaan. Koronaepidemian vuoksi toteutetut kokoontumisrajoitukset ovat viivästyttäneet tietoimitusten ja tiekokousten pitämistä siinä määrin, ettei tilikaudelle asetetun yksityisteiden myyntikatetavoitteen toteutumiselle ole edellytyksiä. Lisäksi uusmyynnin näkymät ovat heikentyneet merkittävästi koronaepidemian vuoksi. Nämä seikat ovat johtaneet työmäärän vähenemiseen. Arvio myyntikatteen budjettijättämästä koronaepidemian seurauksena on noin 1,0 miljoonaa euroa. Yt-neuvotteluilla pyritään varmistamaan yhtiön toimintakyky kuromalla kiinni tulosjättämää. "Koronasta aiheutuneiden poikkeuksellisten olosuhteiden vaikutuksia on ollut vaikeaa arvioida sekä ajallisesti että toimintaympäristönäkökulmasta. Vallitseva tilanne on valitettava ja meidän on osakeyhtiönä ryhdyttävä tarvittaviin toimiin koronaepidemian aiheuttam

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme