Veikkaus

Oululainen pelaaja voitti Veikkauksen Pore-nettipelistä 80 000 euron päävoiton

Jaa

Voitto osui kohdalle 4 euron panoksella.

Oulussa asuvalla nettipelaajalla oli pelionni kohdallaan lauantaina 30.12. Hän pelasi Veikkauksen nettisivuilla Pore-nimistä arvontapeliä 4 euron panoksella, ja pelistä osui hänelle päävoitto, joka neljän euron panoksella pelatessa on 80 000 euroa. Voitto maksettiin suoraan onnekkaan oululaispelaajan tilille.

Pore on Veikkauksen nettisivuilla pelattava numeroveikkaus, jossa pelaaja valitsee 8 pelinumeroa väliltä 1–20 sekä yhden bonusnumeron väliltä 1–4. Pelipanos on 1–5 euroa. Voitto määräytyy ennalta määriteltyjen kertoimien mukaan, ja päävoiton voittaa saamalla kaikki 8 pelinumeroa ja bonusnumeron oikein.

Poretta pääsevät pelaamaan Veikkauksen Etuasiakkaat. Pelin erikoisuus on ”ei yhtään oikein” -voittoluokka. Jos yksikään arvottu numero ei osu riviin, voittaa pelaaja pelipanoksensa takaisin kymmenkertaisesti.

Poreen suurin mahdollinen päävoitto on 100 000 euroa, jonka voi voittaa 5 euron pelipanoksella. Tuo voitto on napsahtanut pelin historian aikana kaksi kertaa: syyskuussa 2016 Mikkeliin ja helmikuussa 2016 Maskuun. Todennäköisyys saada päävoitto pelissä on 1:503880.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Kenosta 200 000 euron voitot Ylivieskaan ja Euraan17.7.2018 16:11Tiedote

Veikkauksen Kenosta on tullut viime päivinä suuria voittoja. Sunnuntaina euralaispelaaja voitti ilta-arvonnassa euron panoksella 200 000 euron voiton Kenon tasolta 10. Hän oli tehnyt kahden viikon kestopelinä kaksi euron riviä Veikkaus.fi :ssä. 200 000 euron voitto saatiin Kenosta myös maanantaihin, kun Ylivieskan Sale Kaisaniemeen jätetty peli toi euron panoksella voiton ilta-arvonnasta Kenon tasolta 10. Ylivieskassa tehdyssä pelissä oli kolme euron panoksella tehtyä riviä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme