Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Oulun Omahoidon ulkoasu on uudistunut

Jaa
Oulun Omahoidon ulkoasu on uudistettu Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen brändin mukaiseksi

Oulun Omahoito on osa Pohteen asukkailleen tarjoamista sähköisistä hyvinvointipalvelujen palvelukanavista. Oulun Omahoitoa voivat käyttää edelleen asukkaat, joiden kotikunta on Oulu. Se palvelee oululaisia ajasta ja paikasta riippumatta.

Oululainen voi siis edelleen olla yhteydessä oman sosiaali- ja terveysasemansa ammattilaisiin Oulun Omahoidon chatilla tai viestillä, tehdä ajanvarauksia, katsella laboratoriotuloksia tai kirjata omia terveystietoja ja kotimittauksia.  Oulun Omahoito toimii edelleen osoitteessa www.oulunomahoito.fi. 

Kaikki Pohteella toimivat digitaaliset palvelut löytyvät myös Pohteen nettisivuilta https://digitaalinensotekeskus.pohde.fi/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anne Rajala
Palveluvastaava
Tietohallinto/Digitalisaation edistäminen/Digitaaliset palvelukanavat
puhelin 044 7034187
sähköposti omahoitoportaalit@pohde.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
PL 10
90029 POHDE

https://www.pohde.fi

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen.

Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme