Osuuskauppa Arina

Oulun ravintola Amarillon ja Grill It!:n asiakkaalla todettu koronavirustartunta

Jaa

Oulun kaupungin tartuntatautiviranomaiset tiedottivat tänään, että henkilöllä, joka on vieraillut asiakkaana Oulun Grill it! -ravintolassa sekä Amarillossa viime perjantai-illan ja -yön aikana, on todettu koronavirustartunta.

– Tartuntatautiviranomaisten ilmoittamana vierailuaikana, on molemmissa ravintoloissa ollut rauhallista ja jokainen seurue on istunut omissa pöydissä. Tästä syystä tartunnan riski on vähäinen, eikä muilla asiakkailla tai henkilökunnalla ole viranomaisten mukaan tarvetta jäädä karanteeniin mutta olemme ohjeistaneet henkilökuntaamme ottamaan yhteyttä terveydenhoitoon heti, jos oireita ilmenee. Tärkeintä meille on asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus, kertoo tilanteesta Osuuskauppa Arinan matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Ulla Peltoniemi.

Tehostetun siivouksen sekä hygieniajärjestelyiden seurauksena ravintoloissa on tehty ja tehdään edelleen paljon toimenpiteitä. Tehostetun pintojen puhdistuksen lisäksi kaikissa ravintoloissa ja hotelleissa on asiakkaille tarjolla käsidesiä heti sisäänkäynnin yhteydessä. Käsidesejä on sijoitettu myös muualle ravintolaan, jotta sen käyttäminen olisi mahdollisimman helppoa niin asiakkaille kuin henkilökunnalle. Tarvittaessa ravintoloissa on harvennettu asiakaspaikkoja ja pöytiä aseteltu väljemmin. Asiakkaita ja henkilökuntaa muistutetaan turvaväleistä lattiassa olevilla tarroilla ja sisäänkäynnin yhteydessä olevilla infoilla.

– Ravintoloissamme on noudatettu tehostettua hygieniaa ja lisätty turvallista asiointia edistäviä toimenpiteitä ravintoloiden kesäkuun avauksesta lähtien. Olemme hankkineet useille asiakaspalvelupisteille pleksejä suojaamaan asiakkaita ja henkilökuntaa. Ravintoloihin on myös hankittu visiirejä, joita henkilökunta voi halutessaan käyttää, Peltoniemi sanoo.

- Haluamme huolehtia kaikkien turvallisesta asioinnista. Meidän henkilökuntamme tulee töihin vain täysin terveenä ja samaa toivomme myös asiakkailtamme. Voimme kaikki yhdessä huolehtia siitä, että ravintolassa käyminen on turvallista myös jatkossa, Peltoniemi lisää.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Arina
Osuuskauppa Arina
Nuottasaarentie 1
90400 Oulu

044 788 5899http://arina.fi

Osuuskauppa Arina on kuluttajaosuuskunta, jonka omistaa yli 170 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta. Osuuskaupan tarkoitus on tuottaa palveluja ja hyötyjä omistajilleen. Arinalaiset tarjoavat market- ja ABC-kaupan, tavaratalo- ja erikoisliikekaupan sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan palveluja 182 toimipaikassa eri puolilla Pohjois-Suomea yli 3000 työntekijän voimin. Omistajat saavat palveluja käyttämällä omistajahyötyjä keskimäärin yli 550 euroa taloutta kohden vuodessa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Arina

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme