Oulun yliopisto

Oulun yliopisto ajeluttaa opinnoista kiinnostuneita sporassa

Jaa

Oulun yliopisto järjestää ystävänpäivän iltana 14.2. Oulusporassa kutsuvierastilaisuuden, joka on tarkoitettu pääkaupunkiseudun lukiolaisille sekä maisteriohjelmista kiinnostuneille hakijoille. Oulun kaupungin organisoima Ouluspora liikkuu Helsingissä.

– Yhteishaun alla haluamme tarjota lukioikäisille sekä maisterihakijoille mahdollisuuden tavata nykyisiä opiskelijoitamme rennoissa merkeissä. Ystävänpäivä tarjoaa tähän mukavan mausteen, sanoo suunnittelija Hannakaisa Aikio Oulun yliopistosta.

Ystävänpäivän ajelu Oulusporalla sisältää innostavia opiskelijatarinoita, Sita Salmisen meet & greetin ja ruokaa. Ajelun aikana kutsuvierailla on mahdollisuus kysellä Oulun yliopistossa opiskelemisesta suoraan opiskelijoilta itseltään. Lisäksi osallistujat saavat lähtiessään mukaan lahjakassin, josta löytyy muun muassa #unioulu-lehti ja Finnkinon sarjalippu.

Ouluspora ajaa keskiviikkona 14.2. kolme noin tunnin mittaista ajelua klo 17, 18 ja 19. Paikkoja on tarjolla rajallinen määrä. Ajelulle ilmoittaudutaan mukaan ennakkoon: www.oulu.fi/yliopisto/spora

Oulusporan tarkka lähtöpaikka ilmoitetaan tapahtumaan osallistuville sähköpostilla. 

Yhteydenotot Oulun yliopiston Ouluspora-ajelusta: suunnittelija Hannakaisa Aikio, puh. 0400 142 293, sähköposti hannakaisa.aikio@oulu.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Oulun yliopisto
Pentti Kaiteran katu 1
90570 Oulu

0294 480 000http://www.oulu.fi/yliopisto/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oulun yliopisto

SECREDAS-hanke kehittää varmoja ja turvallisia automaattisia järjestelmiä25.6.2018 09:37Tiedote

Uudessa laajassa eurooppalaisessa SECREDAS-hankkeessa rakennetaan referenssiarkkitehtuuria varmoille ja turvallisille automaattisille järjestelmille. Hankkeessa keskitytään autoteollisuuteen, raideliikenteeseen ja yksilölliseen terveydenhoitoon. Niissä kaikissa edellytetään korkeaa toimintavarmuutta ja turvallisuutta, ja niihin kuuluvia teknologioita ovat muun muassa tutkajärjestelmät sekä ajoneuvon ja infrastruktuurin väliset ja ajoneuvojen sisäiset verkot.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme