Oulun yliopisto

Oulun yliopisto ajeluttaa opinnoista kiinnostuneita sporassa

Jaa

Oulun yliopisto järjestää ystävänpäivän iltana 14.2. Oulusporassa kutsuvierastilaisuuden, joka on tarkoitettu pääkaupunkiseudun lukiolaisille sekä maisteriohjelmista kiinnostuneille hakijoille. Oulun kaupungin organisoima Ouluspora liikkuu Helsingissä.

– Yhteishaun alla haluamme tarjota lukioikäisille sekä maisterihakijoille mahdollisuuden tavata nykyisiä opiskelijoitamme rennoissa merkeissä. Ystävänpäivä tarjoaa tähän mukavan mausteen, sanoo suunnittelija Hannakaisa Aikio Oulun yliopistosta.

Ystävänpäivän ajelu Oulusporalla sisältää innostavia opiskelijatarinoita, Sita Salmisen meet & greetin ja ruokaa. Ajelun aikana kutsuvierailla on mahdollisuus kysellä Oulun yliopistossa opiskelemisesta suoraan opiskelijoilta itseltään. Lisäksi osallistujat saavat lähtiessään mukaan lahjakassin, josta löytyy muun muassa #unioulu-lehti ja Finnkinon sarjalippu.

Ouluspora ajaa keskiviikkona 14.2. kolme noin tunnin mittaista ajelua klo 17, 18 ja 19. Paikkoja on tarjolla rajallinen määrä. Ajelulle ilmoittaudutaan mukaan ennakkoon: www.oulu.fi/yliopisto/spora

Oulusporan tarkka lähtöpaikka ilmoitetaan tapahtumaan osallistuville sähköpostilla. 

Yhteydenotot Oulun yliopiston Ouluspora-ajelusta: suunnittelija Hannakaisa Aikio, puh. 0400 142 293, sähköposti hannakaisa.aikio@oulu.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Oulun yliopisto
Pentti Kaiteran katu 1
90570 Oulu

0294 480 000http://www.oulu.fi/yliopisto/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oulun yliopisto

Seksuaalinen häirintä yleistä alakouluikäisten kesken10.2.2018 02:02Tiedote

Lasten välinen seksuaalinen häirintä on yleistä. Se voi olla näkyvää, mutta myös hienovaraista ja sitä voi esiintyä sekä tyttöjen ja poikien keskinäisissä että sukupuolten välisissä suhteissa. Häirintä kietoutuu usein kaveruuteen, seurustelunomaisiin suhteisiin tai tyttönä tai poikana olemisen paineisiin. Lasten vertaissuhteissa tapahtuvaa häirintää ei ole helppo tunnistaa, sillä se on usein voimallinen sekoitus jännitystä ja jäynää tai hauskuutta ja harmia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme