Oulun yliopisto

Oulun yliopistossa alkaa Opettajaksi Suomeen -koulutus maahanmuuttajille

Jaa

Oulun yliopistossa alkaa elokuussa ensimmäinen maahanmuuttajataustaisille suunnattu valmistava koulutus. Kokonaisuuden aiheena on työskentely suomalaisessa koulussa ja päiväkodissa, ja se on laajuudeltaan 15 opintopistettä.

Opettajaksi Suomeen -koulutus antaa valmiuksia hakeutua kasvatusalan opintoihin Suomessa. Koulutus ei johda tutkintoon. Koulutus antaa kielellisen opastuksen kasvatusalan toimintaympäristöön eli sanastoon ja käsitteisiin sekä valmiuksia toimimiseen suomalaisessa koulussa tai päiväkodissa.

Koulutus alkaa elokuussa 2018 ja päättyy toukokuussa 2019. Se on opiskelijoille maksuton.

Koulutus on suunnattu maahanmuuttajataustaisille henkilöille, jotka ovat toimineet aiemmin opetustehtävissä tai joilla on opettajankoulutus omasta maastaan, tai henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään suomalaisessa koulussa tai päiväkodissa esimerkiksi avustajina, lastenhoitajina tai oman kielen opettajina.

Hakuaika päättyy 31.5.2018 kello 16.15, johon mennessä hakemusten liitteineen tulee olla perillä. Hakuilmoitus on luettavissa täällä.

Koulutus toteutetaan opetus- ja kulttuuriministeriön erityisavustuksella.

Lisätietoja:

Suunnittelija Johanna Stevenson

johanna.stevenson[at]oulu.fi

Puh. 0294 483652

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Oulun yliopisto
Oulun yliopisto
Pentti Kaiteran katu 1
90570 Oulu

0294 480 000http://www.oulu.fi/yliopisto/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oulun yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme