Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Oulunkaaren Omahoidon ulkoasu on uudistunut

Jaa

Oulunkaaren Omahoidon ulkoasu on uudistettu Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen brändin mukaiseksi. Oulunkaaren Omahoito on yksi Pohteen asukkailleen tarjoamista sähköisistä hyvinvointipalvelujen palvelukanavista. Oulunkaaren Omahoitoa voivat käyttää edelleen asukkaat, joiden kotikunta on Ii, Pudasjärvi, Utajärvi tai Vaala. Se palvelee asukkaita ajasta ja paikasta riippumatta.

Oulukaaren alueen asukas voi siis edelleen olla yhteydessä oman sosiaali- ja terveysasemansa ammattilaisiin Oulunkaaren Omahoidon viestillä, tehdä ajanvarauksia, katsella laboratoriotuloksia tai kirjata omia terveystietoja ja kotimittauksia. Oulunkaaren Omahoito toimii samassa osoitteessa www.oulunkaarenomahoito.com.

Kaikki Pohteella toimivat digitaaliset palvelut löytyvät myös Pohteen nettisivuilta https://digitaalinensotekeskus.pohde.fi.Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Anne Rajala
Palveluvastaava
Tietohallinto/Digitalisaation edistäminen/Digitaaliset palvelukanavat
puhelin: 044 7034187
sähköposti: omahoitoportaalit@pohde.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
PL 10
90029 POHDE

https://www.pohde.fi

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa yli 415 000 asukkaan hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta 1.1.2023 alkaen. Työllistämme noin 18 500 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen osaajaa. Yhdessä tarjoamme Pohjois-Pohjanmaan ihmisille tukea elämään ja apua terveyteen tai hätään aiempaa paremmin. Toimimme vaikuttavasti ja uusin tavoin – samalla henkilöstöömme panostaen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme