Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Oulunkylän ala-asteen liikuntasalissa tarkistetaan kattorakenteita

Jaa

Oulunkylän ala-asteen (Teinintie 12) koulun liikuntasali on toistaiseksi poissa käytöstä kattorakenteiden ja kattovalaisinten kiinnitysten tarkistuksen vuoksi.

Oulunkylän ala-aste. Kuva Janne Punju
Oulunkylän ala-aste. Kuva Janne Punju

Keskiviikkona 28.11. havaittiin, että liikuntasalin yksi kattovalaisin roikkui hieman. Kattovalaisinten kiinnityksien ja kattorakenteiden tarkistus aloitettiin välittömästi. Työn kestosta ei ole vielä tietoa.

Koulun B-osan yhdessä luokkahuoneessa romahti osa alakattoa marraskuun alussa.  B-osan kaikkien luokkien kattorakenteita kunnostetaan parhaillaan. Työt etenevät aikataulussa, ja tilat valmistuvat 10.12. mennessä. 

Liikuntasali sijaitsee koulurakennuksen A-osassa, jossa koulutyö jatkuu normaalisti. A-osan muiden tilojen kattorakenteet ja valaisinten ripustukset tarkistetaan ja mahdolliset puutteet korjataan joululoman aikana.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helsingin kaupunki
Kaupunkiympäristön toimiala, rakennuttaminen

Yksikön päällikkö Jouko Snellman
Puh. 09 310 40334
jouko.snellman@hel.fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Oulunkylän ala-aste
Rehtori Outi Rinta-Filppula
Puh. 09 310 82471
outi.rinta-filppula@hel.fi

Kuvat

Oulunkylän ala-aste. Kuva Janne Punju
Oulunkylän ala-aste. Kuva Janne Punju
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme