Ouluun avataan artesaaniburgeriravintola Social Burgerjoint

Social Burgerjoint laajentaa ravintolayhteisöään merkittävästi tänä vuonna. Tänä vuonna on avattu viisi uutta ravintolaa. Huomenna keskiviikkona yhteisön yhdeksäs ravintola avataan Ouluun. Ravintolan franchisingyrittäjinä aloittavat Juha Ylitalo ja Reman Doski.
Palkitun burgeriyhteisön käsintehdyt artesaaniburgerit ovat burgereiden parhaimmistoa. Social Burgerjointin Brookdale-burgeri valittiin Euroopan parhaaksi syyskuussa järjestetyssä European Street Food Awardsissa. Voittoisa Brookdale sisältää kotimaisen naudanlihapihvin, cheddarjuustoa, bearnaisemajoneesia ja pikkelöityä punasipulia briossisämpylän sisällä. Sama burgeri valittiin kesäkuussa järjestetyillä, Suomen ensimmäisillä Burger lovers -festivaaleilla parhaaksi lihaburgeriksi.
”Vähemmän on enemmän. Burgerimme makumaailma on hiottu huippuunsa ja olemme valinneet kaikkiin listallamme oleviin burgereihin parhaimmat raaka-aineet. Konsepti on yksinkertainen. Mitään salaisia reseptejä meillä ei ole, vaan pääosassa on aina pihvi. Tämä on valitettavan usein unohtunut artesaaniburgeritrendissä. Olemme innoissamme, että saamme nyt tarjoilla burgereitamme myös Oulussa”, Social Burgerjointin luova johtaja ja The Burgermeister Pikkis Tuomonen sanoo.
Festareita kiertäneestä ruokarekasta taipaleensa aloittanut Social Burgerjoint on kasvanut lyhyessä ajassa burgeriyhteisöksi, jolla on ravintoloita Oulun lisäksi Vaasassa, Lahdessa ja Etelä-Suomessa. Oulun ravintola avataan osoitteessa Kauppurienkatu 10. Ravintola on auki maanantaista torstaihin klo 10.30–22, perjantaisin 10.30–23, lauantaisin klo 12–23 ja sunnuntaisin klo 12–21.
”Meille on tärkeää löytää hyvän sijainnin lisäksi toimintaa pyörittämään samat unelmat jakavat, intohimoiset tekijät. Oulun ravintolaa lähtevät johtamaan franchisingyrittäjät Juha ja Reman, joilla on molemmilla vahva ravintola-alan osaaminen ja yrittäjätausta. Olemme innoissamme yhteistyöstä”, Tuomonen sanoo.
Jokaisen Social Burgerjoint -ravintolan sisustuksen erityispiirre on graffititaiteilija JUGIX2:n tekemä ainutlaatuinen graffitimaalaus.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Pikkis Tuomonen, The Burgermeister, Social Burgerjoint
044 275 1336, pikkis@burgerjoint.fi
Elina Hautala, kaupallinen johtaja, Social Burgerjoint
050 328 7778, ellu@burgerjoint.fi
Kuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Social Burgerjoint on Pikkis Tuomisen ja Herkko Volasen perustama ravintolayhteisö, jonka ensimmäiset askelmerkit hahmoteltiin Pearl Jamin keikalla Berliinissä vuonna 2015. Euroopan parhaaksi tituleerattua burgeria, ensi alkuun ruokarekasta, sittemmin ravintolayhteisönsä kautta tarjoilevasta yrityksestä tuli osa Kotipizza Groupia loppuvuodesta 2017.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Kotipizza Group Oy
Kotipizza-ketju palkitsi yrittäjiään Talvipäivät-tapahtumassa30.3.2023 13:16:35 EEST | Tiedote
Kotipizza-ketju palkitsi yrittäjiään eri puolilta Suomea erinomaisista myynneistä ja tasavuosista Kotipizza-yrittäjänä. Palkinnot jaettiin Kotipizzan vuosittaisessa Talvipäivät-tapahtumassa, joka päättyi tänään.
Kotipizza on suomalaisten mielestä vastuullisin ravintola-alan brändi21.3.2023 11:45:00 EET | Tiedote
Euroopan laajimman vastuullisuuteen keskittyvän bränditutkimuksen Sustainable Brand Index mukaan suomalaiset mieltävät Kotipizzan ravintola- ja kahvila alan vastuullisimmaksi brändiksi – jo toista vuotta peräkkäin.
Vuoden Kotipizza-yrittäjät palkittiin Franny Awards -tapahtumassa 20.3.2023 06:00:00 EET | Tiedote
Kotipizza-ketju on palkinnut franchisingyrittäjät Kati Rusasen ja Pasi Rajalan vuoden yrittäjinä Suomen Franchising-yhdistyksen Franny Awards -tilaisuudessa. Yrittäjät palkittiin liiketoimintansa kehittämisestä ja panostuksesta kasvuun.
Kuluttajat haluavat nyt uudelleenkäytettävät pizzalaatikot – Kotipizza ja Kamupak testaavat ensimmäisenä Suomessa22.9.2022 09:00:00 EEST | Tiedote
Kotipizza käynnistää syksyn 2022 aikana yhteistyössä suomalaisen kiertotalouden startup-yritys Kamupakin kanssa kokeilun, jossa asiakkaat voivat testata uudelleenkäytettäviä pizzalaatikoita noutaessaan pizzansa valitusta Kotipizza-ravintolasta. Kotipizza kokeilee ensimmäisenä Suomessa uudelleenkäytettäviä Kamupakin pizzabokseja.
Kotipizzalle mitalisija European Franchising Awardsissa 20.9.2022 11:19:06 EEST | Tiedote
Kotipizza sijoittui kolmanneksi European FranchiseAwards 2022-kilpailunResilience-sarjassa. Sarjassa palkittiin koronapandemiasta erityisen hyvin selviytynyt franchiseketju. Kilpailun finaali järjestettiin Brysselissä 19.9.2022.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme