Messukeskus

OutdoorExpo innostaa liikkumaan luontoon

Jaa
OutdoorExpo houkuttelee kaikki aktiivisista harrastajista lapsiperheisiin nauttimaan luonnon tarjoamista elämyksistä. Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 30.3.–2.4.2023 samaan aikaan Kevätmessujen, Golfmessujen ja Lähiruoka & luomu -messujen kanssa.
OutdoorExpossa voi tutustua vesillä liikkumiseen. Kuva: Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry.
OutdoorExpossa voi tutustua vesillä liikkumiseen. Kuva: Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry.

Ulkoilmaelämysten oma tapahtuma OutdoorExpo esittelee vinkkejä ja varusteita luonnossa liikkumiseen niin kokeneille eränkävijöille kuin vasta luonnon kutsun kuulleille kaupunkilaisille. Retkeilyyn liittyviä neuvoja voi kysyä esimerkiksi Ulkoilma Akatemian Retkineuvolasta.

– Retkineuvola on suunnattu ihan kaikille retkeilystä kiinnostuneille ja uutta inspiraatiota hakeville. Retkineuvolasta voi kysyä vinkkejä varusteiden valintaan, uuden kohteen löytämiseen tai kestävän kehityksen mukaiseen retkeilyyn. Isossa kuvassa retkeilyn suosio jatkaa kasvuaan, vaikkakin suosituissa retkeilykohteissa koronan aiheuttama kävijäpiikki nyt tasaantuu. Uskon, että moni hakee nyt uusia reittejä ja seikkailuja kaikkein suosituimpien kohteiden lisäksi, jolloin määränpääksi voi valikoitua muun muassa muut Pohjoismaat, kertoo kouluttaja Mika Mannonen Ulkoilma Akatemiasta.

OutdoorExpossa voi tutustua myös vesillä liikkumiseen. Suomen Melonta- ja Soutuliitto opastaa melontaa altaassa sekä sisäsoutua kuivalla maalla. Suomen Melonta- ja Soutuliiton harrastekoordinaattori Kai Lindqvistin mukaan melonnan suosion on vahvassa nousussa.

– Meloja 1 -kurssi ja lasten Melontakoulu ovat helpoin, hauskin ja ehdottomasti suositeltavin tapa aloittaa melonnan harrastaminen. Esittelemme kursseja messujen allasohjelmissa, ohjelmalavalla sekä messuosastollamme. Paikan päällä voi myös ilmoittautua vapaille kurssipaikoille. Allasohjelmiemme jälkeen yleisöllä on mahdollisuus kokeilla melontaa käytännössä ammattilaisten opastuksella, Lindqvist sanoo.

Suomen Melonta- ja Soutuliiton osastolla esitellään myös sisäsoutua, joka on erinomainen kuntoilu- ja urheilumuoto kaikenikäisille ja -kuntoisille.

– Sisäsoutua harrastavat monet sellaisetkin ihmiset, jotka eivät harrasta ollenkaan vesillä soutua, ja sitä käytetään kuntoutuksessakin. Sisäsoutu sopii erinomaisesti myös muun urheilulajin oheisharjoitteluksi. Sisäsoudun aloittaminen onnistuu helpoiten Sisäsoudun aloittelija -oppaan avulla, jota esittelemme ohjelmalavalla ja osastollamme. Melonta- ja Soutuliiton osastolla pääsee kokeilemaan soutulaitetta ammattilaisen opastuksella ja osallistumaan samalla messujen soutuhaasteeseen, Lindqvist vinkkaa.

OutdoorExpo järjestetään Messukeskuksessa 30.3.–2.4.2023 samaan aikaan Kevätmessujen, Golfmessujen sekä Lähiruoka & luomu -messujen kanssa. OutdoorExpon ohjelma kokonaisuudessaan julkistetaan 20.2.

www.outdoorexpo.fi #outdoorexpo2023

Lisätietoja:

Ulkoilma Akatemia, Mika Mannonen, kouluttaja, p. 050 441 2125, mika@kompassoutdoor.fi

Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Kai Lindqvist, harrastekoordinaattori, p. 050 511 3639, kai.lindqvist@smsl.fi

Helsingin Messukeskus, Antti Karjunen, viestinnän asiantuntija, p. 050 574 3444, antti.karjunen@messukeskus.com

Kuvia Messukeskuksen aiemmista tapahtumista vapaasti median käyttöön: https://mediabank.messukeskus.com.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

OutdoorExpossa voi tutustua vesillä liikkumiseen. Kuva: Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry.
OutdoorExpossa voi tutustua vesillä liikkumiseen. Kuva: Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kevään etkot alkavat Kevätmessuilta torstaina – tuoreen tutkimuksen mukaan nuoret ovat entistä kiinnostuneempia keittiöpuutarhoista28.3.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Kevätmessuilla juhlistetaan torstaista sunnuntaihin pian alkavaa kevätkautta ja tulevaa kesää. Upeasti uudistunut Suomen suurin puutarhanhoidon, rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen tapahtumakokonaisuus järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 30.3.–2.4.2023. Samanaikaisesti järjestettävät Golfmessut ja OutdoorExpo täydentävät kokonaisuuden ulkoilma-aktiviteettaja esitellen.

MP Pää pyörällä liven uudessa jaksossa vieraina MotoGP:n tekniikkataituri Erkki Siukola ja Dakar-konkari Tarmo Jormakka24.3.2023 12:09:25 EET | Tiedote

Motoristien oma ajankohtaisohjelma MP Pää pyörällä live kertoo moottoripyöräalan tärkeimmät kuulumiset, uutuudet ja tapahtumat. Uusimmassa jaksossa sukelletaan kilpamoottoripyöräilyn maailmaan fiilistellen alkavaa MotoGP:n MM-sarjaa ja kotoista Päijänteen ympäriajoa. Studiota isännöi tuttuun tapaan mp-alan moniottelija Niko Kantola.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme