Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

OYSin kuntoutusosasto on muuttanut Oulun kaupunginsairaalan tiloihin

Jaa

Oulun yliopistollisen sairaalan (OYS) kuntoutusosasto toimii nyt Oulun kaupunginsairaalan tiloissa. Potilaita kehotetaan tarkistamaan oikea saapumispaikka asiakaskirjeestä.

OYSin kuntoutusosasto on siirtynyt maanantaina 8.8.2022 alkaen uusiin tiloihin Oulun kaupunginsairaalan päärakennukseen.

Uusi käyntiosoite on Kiviharjuntie 5. Sisäänkäynti on kaupunginsairaalan pääovesta. Kuntoutusosastolle on sisäänkäynniltä opasteet. Kuntoutukseen saapuvia potilaita kehotetaan tarkistamaan oikea saapumispaikka asiakaskirjeestä.

Myös osaston puhelinnumerot asiakkaille ovat muuttuneet sijainnin vaihtuessa:

- Kuntoutusosaston osastonsihteeri virka-aikana puh. 08 315 4780

- Kuntoutusosaston hoitajat iltaisin ja viikonloppuna puh. 050 470 7115.

Kuntoutusosastolla toteutetaan vaativia toimintakyvyn arviointeja ja toimintakykyä edistäviä kuntoutusjaksoja yksilöllisen tarpeen mukaisesti. Arviointeihin ja kuntoutusjaksoille saavutaan lähetteellä sairauden tai onnettomuuden jälkeen laskeneen toimintakyvyn vuoksi. Osastokuntoutusta tarvitsevalla kuntoutujalla voi olla esimerkiksi aivoverenkiertohäiriö, selkäydinvaurio, aivovamma, monivamma, komplisoitunut tuki- ja liikuntaelinvaiva, erilaisten kasvainten aiheuttama jälkitila tai haastava kipuoireisto.

Kuntoutus toteutetaan moniammatillisesti ja se sisältää kuntoutumista edistävää hoitotyötä sekä yksilö- ja ryhmämuotoista terapiaa. Kuntoutushenkilöstö koostuu sairaanhoitajista, lähihoitajista, fysio-, toiminta- ja puheterapeuteista, neuropsykologista sekä lääkäreistä.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
Kajaanintie 50
90220 Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri PPSHP hallinnoi Oulun yliopistollista sairaalaa. OYS vastaa lähes puolen miljoonan suomalaisen erikoissairaanhoidon palveluista ja lähes 750 000 suomalaisen erityisvaativasta erikoissairaanhoidosta. Toimimme myös Oulaskankaan sairaalassa. Parhaillaan rakennamme kokonaan uutta yliopistollista sairaalaa. Näin hoitoprosessimme ja tilamme vastaavat myös tuleviin 2020- ja 2030-lukujen erikoissairaanhoidon haasteisiin. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme