Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

OYSin päivystys ei hoida ajanvarausasioita - potilaita pyydetään odottamaan OYSin yhteydenottoa

Jaa

OYSin päivystys on saanut useita yhteydenottoa potilailta, joiden ajanvaraus on peruuntunut hoitajien lakon vuoksi. Päivystyksen toiminta keskittyy kiireelliseen hoitoon ja potilaita pyydetään odottamaan OYSin yhteydenottoa.

Tehyn ja Superin lakko alkoi Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä perjantaina aamulla klo 6. Potilaiden vastaanotot on peruttu toistaiseksi perjantain 1.4. ja maanantain 4.4. ajalta.

OYSin päivystys on saanut useita yhteydenottoa epätietoisilta potilailta, jotka tiedustelevan uusia vastaanottoaikoja. Vs johtajaylilääkäri Terhi Nevala pyytää potilaita kärsivällisyyttä.

”On tärkeää, ettei päivystys ruuhkaudu ajanvarauksiin liittyvistä asioista. Pyydämme, että potilaat odottavat yhteydenottoa sairaalasta. Varaamme uudet vastaanottoajat mahdollisimman nopeasti heti lakon loputtua ja otamme yhteyttä asiakkaisiin”.

Terveyteen liittyvissä asioissa pyydetään ensisijaisesti olemaan yhteydessä oman kunnan terveyskeskukseen tai työterveyteen. Kiireellisissä asioissa soitetaan 116 117, mistä potilas ohjataan tarvittaessa yhteispäivystykseen. Hätätilanteessa soitetaan 112.

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Kajaanintie 50
90220 Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri PPSHP hallinnoi Oulun yliopistollista sairaalaa. OYS vastaa lähes puolen miljoonan suomalaisen erikoissairaanhoidon palveluista ja lähes 750 000 suomalaisen erityisvaativasta erikoissairaanhoidosta. Toimimme myös Oulaskankaan sairaalassa. Parhaillaan rakennamme kokonaan uutta yliopistollista sairaalaa. Näin hoitoprosessimme ja tilamme vastaavat myös tuleviin 2020- ja 2030-lukujen erikoissairaanhoidon haasteisiin. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme