Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Oysin rampin purkutyöt etenevät

Jaa

Oulun yliopistollisen sairaalan ajoramppi jää pala palalta historiaan.

Sairaalan eteläpäästä alkaneet purkutyöt etenevät vapun jälkeen sairaalan N-rakennusosan edustalle. Rampin pohjoispää säilyy toistaiseksi käytössä ambulansseja varten, mutta muu ajoneuvoliikenne rampille on kielletty. Myös rampilla sijainneet pysäköintipaikat poistuvat käytöstä.

Asiakkaiden kulku K-rakennusosaan tapahtuu edelleen rampilla sijaitsevan B1-sisäänkäynnin kautta, ja jalankulku rampille mahdollistetaan myös jatkossa. K-rakennusosan ensimmäisen kerroksen sisäänkäynti on varattu koronan vuoksi sairaalaan tuleville potilaille.

Rampin purun lisäksi piha-alueella ja uuden sairaalan työmaan viereisellä tieosuudella tehdään muutostöitä, jotka vaikuttavat alueella liikkumiseen lokakuulle saakka.

Lisätietoa yksiköiden sijainneista, sisäänkäynneistä ja pysäköintimahdollisuuksista on Oulun yliopistollisen sairaalan nettisivuilla osoitteessa ppshp.fi/kartat.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projekti-insinööri Pekka Lappalainen, p. 050 576 7933, pekka.lappalainen(at)ppshp.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Kajaanintie 50
90220 Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri PPSHP hallinnoi Oulun yliopistollista sairaalaa. OYS vastaa lähes puolen miljoonan suomalaisen erikoissairaanhoidon palveluista ja lähes 750 000 suomalaisen erityisvaativasta erikoissairaanhoidosta. Toimimme myös Oulaskankaan sairaalassa. Parhaillaan rakennamme kokonaan uutta yliopistollista sairaalaa. Näin hoitoprosessimme ja tilamme vastaavat myös tuleviin 2020- ja 2030-lukujen erikoissairaanhoidon haasteisiin. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

PPSHP:n hallitukselle esiteltiin selvitys ensihoidon järjestämisestä Pohjois-Pohjanmaalla19.5.2020 12:06:43 EESTTiedote

Pohjois-Pohjanmaalla ensihoidon järjestää Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP) ja palvelun tuottavat Jokilaaksojen ja Oulu-Koillismaan pelastuslaitokset. PPSHP:n hallitukselle esiteltiin selvitystyö ensihoitopalvelun mahdollisesta siirtämisestä sairaanhoitopiirin omaksi tuotannoksi. Hallitus nimesi myös laajan poliittisen ohjausryhmän valtakunnallisen SoTe-uudistuksen ohjaukseen ja seurantaan Pohjois-Pohjanmaalla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme