Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

OYSin sairaalatyömaalla tulipalon alku keskiviikkoaamuna – tilanne saatiin nopeasti hallintaan

Jaa

Oulun yliopistollisen sairaalan B-rakennuksen työmaalla, rakennuksen ulkopuolella, syttyi pieni tulipalo keskiviikkoaamuna. Tilanne saatiin nopeasti hallintaan.

Palo syttyi hitsaustyön yhteydessä eristeisiin lentäneestä hitsauskipinästä. Palo aiheutti runsaasti savua ja paikalle kutsuttiin palokunta.

Työmaalla tehdyn alkusammutuksen jälkeen palokunta sai palon sammutettua eikä siitä aiheutunut henkilövahinkoja tai haittaa sairaalan toiminnalle. Savua levisi sairaalatyömaan ympäristöön ja uuden sairaalan rakenteilla olevaan ambulanssihalliin, mutta ei muualle työmaan tai vanhan sairaalan sisätiloihin.

Työmaan läheisyydessä saattaa esiintyä vielä savunhajua jälkisammutustöistä johtuen. Töitä on voitu jatkaa tilanteen jälkeen työmaalla normaalisti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

ohjelmajohtaja Kari-Pekka Tampio, p. 040 151 4005, kari-pekka.tampio@ppshp.fi

Sairaalan toimintaan liittyvät asiat: turvallisuuspäällikkö Lasse Kylén, p. 050 313 3589, lasse.kylen@ppshp.fi

Työmaahan liittyvät asiat: projektipäällikkö Markus Pöllä, p. 040 543 5699, markus.polla@skanska.fi

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Kajaanintie 50
90220 Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri PPSHP hallinnoi Oulun yliopistollista sairaalaa. OYS vastaa lähes puolen miljoonan suomalaisen erikoissairaanhoidon palveluista ja lähes 750 000 suomalaisen erityisvaativasta erikoissairaanhoidosta. Toimimme myös Oulaskankaan sairaalassa. Parhaillaan rakennamme kokonaan uutta yliopistollista sairaalaa. Näin hoitoprosessimme ja tilamme vastaavat myös tuleviin 2020- ja 2030-lukujen erikoissairaanhoidon haasteisiin. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme