Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Oysin tietojärjestelmät toimivat nyt normaalisti

Jaa

Oysin potilashallinnan tietojärjestelmissä on ollut toimintahäiriöitä, jotka on saatu korjattua. Häiriöt aiheutti tietokantavika.

Oysin potilashallinnan tietojärjestelmissä havaittiin toimintahäiriöitä torstaina 4.11. Päivän ja illan aikana vika kyettiin paikallistamaan järjestelmien taustalla toimivaan potilashallinnan tuotantotietokantaan, mistä johtuen sillä oli heijastevaikutuksia useisiin järjestelmiin.

Vika aiheutti sairaalassa ongelmia erityisesti potilaiden osastolle kirjaamisessa. Potilastietojärjestelmä Esko toimi pääosin normaalisti ja potilastiedot pystyttiin kirjaamaan järjestelmään. Potilashallinnan kautta toimiva Kantaselaus ei toiminut.

Tietokannassa ollut vika korjattiin torstain ja perjantain välisenä yönä ja perjantaina aamulla sairaalan tietojärjestelmät toimivat taas normaalisti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Terhi Nevala, vs johtajaylilääkäri. Puh 040 352 7257, terhi.nevala@ppshp.fi 

Ilkka Haataja, tietohallintojohtaja. p.  040 581 4903, Ilkka.Haataja@ppshp.fi

 

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Kajaanintie 50
90220 Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri PPSHP hallinnoi Oulun yliopistollista sairaalaa. OYS vastaa lähes puolen miljoonan suomalaisen erikoissairaanhoidon palveluista ja lähes 750 000 suomalaisen erityisvaativasta erikoissairaanhoidosta. Toimimme myös Oulaskankaan sairaalassa. Parhaillaan rakennamme kokonaan uutta yliopistollista sairaalaa. Näin hoitoprosessimme ja tilamme vastaavat myös tuleviin 2020- ja 2030-lukujen erikoissairaanhoidon haasteisiin. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme