Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

OYS:n ja Oulaskankaan sairaaloiden ravintolat suljetaan

Jaa

Koronavirustartuntojen estämiseksi Oulun yliopistollinen sairaala (OYS) sulkee maanantaista alkaen kaikki ravintolansa. Ruoan myynti siirretään kahviloihin, mistä voi ostaa valmispakattuja ruoka-annoksia.

OYS:n sairaalan ravintolat suljetaan maanantaista 23.3.2020 alkaen. Ravintolat ovat suljettuja toistaiseksi. Tämä koskee myös Oulaskankaan henkilöstöruokalaa. OYS:n Kieku-kioski menee myös kiinni.

Myynti siirtyy kahviloihin, joista voi ostaa valmissalaatteja, valmisaterioita ja leipiä. Kahviloiden istumapaikat poistetaan ja kahvilat toimivat ns. take-away mallin pohjalta.

Potilasruoka toimitetaan niin kuin ennenkin. OYS-Verson Peltolan ruokala palvelee vain potilaita.

Yhteyshenkilöt

Jaana Honkanen, toimialajohtaja, Ravintopalvelut, Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri. Sähköposti: jaana.honkanen@ppshp.fi, puh: (08) 315 6510.

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Kajaanintie 50
90220 Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri PPSHP hallinnoi Oulun yliopistollista sairaalaa. OYS vastaa lähes puolen miljoonan suomalaisen erikoissairaanhoidon palveluista ja lähes 750 000 suomalaisen erityisvaativasta erikoissairaanhoidosta. Toimimme myös Oulaskankaan sairaalassa. Parhaillaan rakennamme kokonaan uutta yliopistollista sairaalaa. Näin hoitoprosessimme ja tilamme vastaavat myös tuleviin 2020- ja 2030-lukujen erikoissairaanhoidon haasteisiin. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme