Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

OYS:n uusi pysäköintitalo avaa ovensa kävijöille maanantaina 28. syyskuuta

Jaa

Avajaisten kunniaksi pysäköinti Rauhaparkissa on maksutonta lokakuun loppuun saakka. Uusi katuyhteys mahdollistaa käynnin pysäköintitaloon Kiviharjuntien kautta.

Maanantaista alkaen Oulun yliopistolliseen sairaalaan tulijat voivat pysäköidä autonsa sairaalan uuteen pysäköintitaloon, kun 800-paikkainen Rauhaparkki avaa ovensa sairaalan potilaille ja vierailijoille.

Kesällä valmistunut pysäköintitalo on ollut jo elokuusta lähtien sairaalan henkilökunnan käytössä. Nyt Kiviharjuntien uuden katuyhteyden valmistuminen mahdollistaa käynnin pysäköintitaloon myös sen toisen pääsisäänkäynnin kautta, ja pysäköintitalo saadaan käyttöön koko kapasiteetiltaan.

Oulun kaupungin rakennuttama Kiviharjuntien uusi katuyhteys avataan liikenteelle torstaina 24.9. Uutta katua pitkin pääsee Avohoitotalon edustalta Sairaalanrinteelle.

Rauhaparkki sijaitsee sairaala-alueen lounaiskulmalla, lähellä Avohoitotaloa ja Medipolista. Kiviharjuntien lisäksi pysäköintitaloon voi ajaa Professorintieltä, Oulun Rauhanyhdistyksen pihan läpi. Pysäköintitalosta on lyhyt kävelymatka sairaalaan.

Avajaisten kunniaksi pysäköinti Rauhaparkissa on ilmaista lokakuun loppuun saakka. Tämän jälkeen käyttöön otetaan Oysin alueella tavanomainen pysäköintimaksu, euron tunnilta. Pysäköinnin operaattorina toimii Oulun Pysäköinti Oy.

Rauhaparkin valmistuessa Oysin alueella on sairaalan asiakkaille suunnattuja parkkipaikkoja hieman yli 800. Uuden pysäköintitalon lisäksi asiakaspaikkoja on sairaalan edustan pysäköintialueella, Medipoliksen edessä, Avohoitotalon P-talossa sekä Kontinkankaan P-talossa ja Rehaparkissa. Lisätietoa pysäköinnistä ja pysäköintipaikkojen tarkemmat sijainnit löytyvät Oysin verkkosivuilta osoitteesta ppshp.fi/pysakointi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

 

Rauhaparkin käyttöönoton osalta:

Vastuualuejohtaja Sauli Kurttila, PPSHP, p. 040 548 6624, sauli.kurttila@ppshp.fi

Päävalvoja Arto Ollikainen, PPSHP, p. 040 730 2603, arto.ollikainen@ppshp.fi

Kiviharjuntien rakentamisen osalta:

Rakennuttajainsinööri Saku Peltoniemi, Oulun kaupunki, p. 044 703 2287, saku.peltoniemi@ouka.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Kajaanintie 50
90220 Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri PPSHP hallinnoi Oulun yliopistollista sairaalaa. OYS vastaa lähes puolen miljoonan suomalaisen erikoissairaanhoidon palveluista ja lähes 750 000 suomalaisen erityisvaativasta erikoissairaanhoidosta. Toimimme myös Oulaskankaan sairaalassa. Parhaillaan rakennamme kokonaan uutta yliopistollista sairaalaa. Näin hoitoprosessimme ja tilamme vastaavat myös tuleviin 2020- ja 2030-lukujen erikoissairaanhoidon haasteisiin. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme