Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

OYS:ssa toistaiseksi rauhallinen koronatilanne

Jaa

Uusia positiivisia testituloksia oli aamuun mennessä saapunut yksi kappale. Sairaalahoidosta on kotiutettu kaksi koronapotilasta.

Oulun yliopistollisessa sairaalassa on yhteensä kolme koronapotilasta. Yksi potilas on vuodeosastohoidossa ja kaksi tehohoidossa. Positiivisia testituloksia on viimeisen vuorokauden aikana saapunut yksi. Yhteensä Pohjois-Pohjanmaalla on todettu 58 koronatartuntaa.

Pohjois-Pohjanmaan kuten muidenkin sairaanhoitopiirien tilannetta vois seurata THL:n verkkosivulta, minne tiedot todetuista tartunnoista tulevat tartuntatautirekisteristä. Koronavirustapaukset näkyvät rekisterissä sitä mukaa kun laboratoriot ja sairaanhoitopiirit ilmoittavat niistä. Tieto todetuista koronatartunnoista löytyy sairaanhoitopiireittäin sivulta www.thl.fi/koronakartta.

Lisätietoja:
Juha Korpelainen, johtajaylilääkäri, PPSHP. Puh. 0400 834 541, juha.korpelainen@ppshp.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Juha Korpelainen, johtajaylilääkäri, PPSHP. Puh. 0400 834 541, juha.korpelainen@ppshp.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Kajaanintie 50
90220 Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri PPSHP hallinnoi Oulun yliopistollista sairaalaa. OYS vastaa lähes puolen miljoonan suomalaisen erikoissairaanhoidon palveluista ja lähes 750 000 suomalaisen erityisvaativasta erikoissairaanhoidosta. Toimimme myös Oulaskankaan sairaalassa. Parhaillaan rakennamme kokonaan uutta yliopistollista sairaalaa. Näin hoitoprosessimme ja tilamme vastaavat myös tuleviin 2020- ja 2030-lukujen erikoissairaanhoidon haasteisiin. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme