Vaasan kaupunki - Vasa stad

På årets sista Feasta Club-kväll spelar Rudi & co

Dela

Feasta Club-kvällarna avslutas för i år med Vasabandet Rudi & co som uppträder i stadsbibliotekets Dramasal torsdag 13.12. Club-kvällen inleds klockan 18 och är gratis.

Rudi Lukkarinen, foto: Timo Suomela
Rudi Lukkarinen, foto: Timo Suomela

Fastän Rudi & co är en ny sammansättning, ingår där många redan från tidigare bekanta musiker: Tero Iijalainen, bas, Mika Cibulka, violin samt Rudi Lukkarinen, akustisk gitarr och sång.

Musikerna har varit med i många grupper med olika stilar. Cibulka har erfarenhet både av stadsorkestern och av rockmusik. Lukkarinen har börjat med att spela folkmusik, och efter det övergick han till rock’n’roll och punkrock och nu har han igen återvänt till sina rötter folkmusiken. Lukkarinen har spelat i grupperna Ratsia och Rudi, som båda spelade in bl.a. hitlåtarna ”Lontoon skidit” samt ”Taivas saa odottaa”, som också spelats in av gruppen Yö.

Under kvällen får vi höra några låtar från Lukkarinens gamla grupper, men i huvudsak består kvällens program av Lukkarinens egna nya låtar.

 

Nyckelord

Kontakter

Evenemangskoordinator Max Bäckman
Vasa stads kultur- och bibliotekstjänster
tfn 040 183 1956
max.backman@vasa.fi

Bilder

Rudi Lukkarinen, foto: Timo Suomela
Rudi Lukkarinen, foto: Timo Suomela
Ladda ned bild

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum