Uudenmaan ELY-keskus

På Ring I är Kägeluddens tunnel stängd nattetid 6.–10.6. kl. 22.00–05.00

Dela

Båda tunnelrören i Kägeluddens tunnel på Ring I i Esbo stängs natten mellan måndag och tisdag (6.–7.6.), tisdag och onsdag (7.–8.6.), onsdag och torsdag (8.–9.6.) samt torsdag och fredag (9.–10.6.) kl. 22.00–05.00.

Under stängningarna dirigeras trafiken till reservrutten.
Under stängningarna dirigeras trafiken till reservrutten.

I Otnäs i Esbo stängs Kägeluddens tunnel på grund av tvätt och underhåll av tunneln. Tunnelrören öppnas för trafik genast efter att tvätten och underhållsåtgärderna har avslutats.

Medan tunneln är stängd dirigeras trafiken på Ring I via Kägeluddsvägen, Tapiolavägen och Otnäsvägen samt Bergsmansvägen.

Det finns en reservation för dåligt väder vid stängning av tunneln. Vid dålig väderprognos kan stängningen av tunneln annulleras med mycket kort varsel. 

För trafikarrangemangen under arbetstiden ansvarar: Destia Oy, Mikko Sepänmaa, mikko.sepanmaa@destia.fi, tfn 040 630 8555

Nyckelord

Kontakter

Mer information:

NTM-centralen, projektchef Tero Tiensuu, tfn 0295 021 134

Bilder

Under stängningarna dirigeras trafiken till reservrutten.
Under stängningarna dirigeras trafiken till reservrutten.
Ladda ned bild

Om

Uudenmaan ELY-keskus
Uudenmaan ELY-keskus
Opastinsilta 12 A, 2. krs
00520 Helsinki

0295 021 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-uusimaa

NTM-centralerna är statliga myndigheter som främjar den regionala utvecklingen genom att sköta statsförvaltningens uppgifter och utveckling. NTM-centralerna sköter uppgifter i anslutning till näringar, arbetskraft, kunnande samt trafik och infrastruktur samt miljö och naturresurser. NTM-centralerna utvecklar och stöder ekonomiskt, socialt och ekologiskt hållbar välfärd.

Följ Uudenmaan ELY-keskus

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Uudenmaan ELY-keskus

Planeringen av landsväg 11617 (Linjatie) till byväg upphör, Tusby och Mäntsälä29.6.2022 15:24:26 EEST | Tiedote

Planeringen av en bygväg för Linjatie (landsväg 11617) på gränsen mellan Tusby och Mäntsälä kommuner som inleddes våren 2022 upphör och vägavsnittet genomförs inte som byväg. De beläggningsarbeten som programmerats för Linjatie och Niittykulmantie genomförs dock enligt planen under sommaren 2022. Körbanemarkeringarna genomförs på sedvanligt sätt enligt dimensioneringsanvisningarna för landsvägar med två körfält. Inga farthinder byggs på Linjatie i samband med beläggningsarbetena. Hastighetsbegränsningen på Linjatie förblir tills vidare oförändrad. Tusby kommuns tidtabellsmål för genomförandet av detaljplanen Joenranta invid Linjatie påverkade beslutet att avsluta planeringen av byvägsprojektet. Byggarbetena under den tid som planområdet byggs kommer att öka byggplatstrafiken betydligt på Linjatie, vilket skulle ha försämrat byvägens funktion och säkerhet.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum