Keski-Suomen ELY-keskus

Päällysteiden paikkaustyöt Keski-Suomessa jatkuvat

Jaa
Lämpötila jatkaa sahaamistaan nollan molemmilla puolilla. Se aiheuttaa nyt jatkuvaa pulmaa tienpitäjälle ja tien päällä liikkuville, kun päällysteiden reikiintyminen pääsee vauhtiin. Paikkauksia on tehty pitkin viikkoa. Niitä jatketaan myös ensi viikolla.

Kuluneella viikolla paikkauksissa on keskitytty erityisesti saamaan haltuun Vt 9 Jämsän päällystevauriot. Päällystevaurioiden korjaamisessa huomio kiinnittyy ensisijaisesti liikenneturvallisuutta vaarantaviin vaurioihin. Painopiste paikkauksissa on pääteillä, joilla liikennemäärät ovat suurimmat ja ajonopeudet korkeimmat.

Säät jatkuvat teiden reikiintymisen kannalta ongelmallisina. Lämpötila sahaa nollan molemmilla puolilla, mikä lisää reikiintymistä. Lumisateiden takia paikkauksia ei pystytä tekemään niin paljon kuin tällä hetkellä olisi tarvetta.

Ensi viikolle on suunniteltu kuumamassalla tehtäviä paikkauksia, joilla pyritään saamaan loput vilkkaalle verkolle ilmestyneet reiät kuntoon.

Päällystevaurioita on tällä hetkellä muun muassa Valtatiellä 13 Saarijärven seudulla, Nelostiellä Leivonmäen pohjoispuolella, Hännilänsalmen sillalla sekä Pihtiputaalla Niemenharjun kohdalla. Lisäksi Jämsässä on paljon vaurioita Petäjävedelle johtavalla tiellä 604. Se pyritään saamaan kuntoon heti pääteiden jälkeen.

Ilmoita liikennettä vaarantavasta ongelmasta suoraan Tieliikennekeskusten Tienkäyttäjän linjalle soittamalla numeroon 0200 2100 (24/7). Lisätietoja: https://www.ely-keskus.fi/liikenteen-asiakaspalvelu1

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö
Janne Hölttä
p. 0295 023 530
Keski-Suomen ELY-keskus

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Keski-Suomen ELY-keskus
Keski-Suomen ELY-keskus
Cygnaeuksenkatu 1, PL 250
40101 Jyväskylä

0295 024 500http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-keski-suomi

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Suomen ELY-keskus

Keski-Suomen ELY-keskus edellyttää Finnforel Oy:n hankkeelta YVA-menettelyä15.3.2023 10:34:32 EET | Tiedote

Finnforel Oy suunnittelee kirjolohen kiertovesilaitoksen perustamista Jämsän Kaipolaan entiselle paperitehtaan alueelle. Suunnitellussa laitoksessa tultaisiin tuottamaan kirjolohta kiertovesitekniikalla (RAS), pitämään yllä emokalastoa ja jalostamaan kalat lopputuotteeksi omalla kalankäsittelylaitoksella. Laitoksen tavoitteena on tuottaa kirjolohta 5 000 000 kg/v lisäkasvuna laskettuna. Finnforel Oy on kirjolohen kiertovesikasvatuksen kehittämiseen keskittyvä yritys.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme