Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Päällystevaurion korjaus vaikuttaa liikenteeseen Vihdintiellä Haagassa 6. kesäkuuta alkaen

Jaa

Vihdintiellä alkaa linja-autopysäkkien kohdalla olevan ajoradan päällystevaurion korjaus 6. kesäkuuta. Päällyste korjataan välillä Viertotien aukio – Lapinmäentie.

Korjausalueella oleva linja-autopysäkki siirretään tilapäisesti Viertotien aukion ja Hellemäenpolun väliselle katuosuudelle.

Nykyinen linja-autopysäkki otetaan käyttöön liikenteelle pinnan kuivumisen ja sitoutumisen jälkeen. Arvioitu aika käyttöönotolle pintatöiden jälkeen on kolme–neljä viikkoa.

Samalla Lapinmäentiellä Ansaritien ja Ruusutarhantien risteykseen rakennetaan ylijatketut jalkakäytävät. Autoilijat ylittävät jalkakäytävän liittyessään Lapinmäentielle, ja täten autoilija on tieliikennelain mukaan väistämisvelvollinen. Risteysten väistämissäännöt pysyvät siis ennallaan vaikka risteyksistä poistetaan kolmiot.

Vaikutukset liikenteeseen

Joukkoliikenne: linja-autopysäkin paikka siirtyy

Moottoriajoneuvot: Käytössä on kaksi ajokaistaa kolmen sijasta Helsingin suuntaan

Jalankulkijat ja pyöräilijät: Tarvittaessa toteutetaan tilapäisiä liikenteenohjausjärjestelyitä

Työmaasta aiheutuu pinnan poiston yhteydessä vähän melua ja pölyä. Vihdintiellä työskennellään maanantaista perjantaihin kello 7.00 – 18.00 välisenä aikana.

Urakoitsijana toimii Tieluiska Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Urakoitsija:
Marko Vuoni
työmaapäällikkö
Tieluiska Oy
puh. 046 922 1105
marko.vuoni@tieluiska.fi

Rakennuttaja:
Anna Nyyssönen
projektinjohtaja
Helsingin kaupunki
puh. 09 310 20569
anna.nyyssonen@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme