Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Pääsiäisen aukioloajat liikuntapaikoissa

Jaa

Pääsiäisenä liikuntapaikkojen aukioloajat poikkeavat normaaleista, katso kaikki poikkeusaukioloajat liikuntapaikkojen nettisivuilta hel.fi/liikunta.

Itäkeskuksen uimahalli
Kiirastorstaina ja 1. pääsiäispäivänä normaalisti avoinna, pitkäperjantaina ja pääsiäislauantaina suljettu, maanantaina 2. pääsiäispäivänä avoinna klo 7.00 - 20.30

Jakomäen uimahalli
Suljettuna torstaista 29.3. – maanantaihin 2.4.. Auki normaalisti tiistaista 3.4. lähtien.

Pirkkolan liikuntapuiston uimahalli
Kiirastorstaina suljetaan klo 15.00, pitkäperjantaista 1. pääsiäispäivään suljettu. 2 pääsiäispäivänä avoinna klo 9.00 - 16.00.

Yrjönkadun uimahalli
Kiirastorstai 1. krs. kassa suljetaan klo 15.00, 2.krs. suljettu. Suljettuna perjantaista 30.3. – maanantaihin 2.4.. Auki normaalisti tiistaista 3.4. lähtien.

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala



https://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme