Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Pääsiäisen aukioloajat liikuntapaikoissa

Jaa

Pääsiäisenä liikuntapaikkojen aukioloajat poikkeavat normaaleista, katso kaikki poikkeusaukioloajat liikuntapaikkojen nettisivuilta hel.fi/liikunta.

Itäkeskuksen uimahalli
Kiirastorstaina ja 1. pääsiäispäivänä normaalisti avoinna, pitkäperjantaina ja pääsiäislauantaina suljettu, maanantaina 2. pääsiäispäivänä avoinna klo 7.00 - 20.30

Jakomäen uimahalli
Suljettuna torstaista 29.3. – maanantaihin 2.4.. Auki normaalisti tiistaista 3.4. lähtien.

Pirkkolan liikuntapuiston uimahalli
Kiirastorstaina suljetaan klo 15.00, pitkäperjantaista 1. pääsiäispäivään suljettu. 2 pääsiäispäivänä avoinna klo 9.00 - 16.00.

Yrjönkadun uimahalli
Kiirastorstai 1. krs. kassa suljetaan klo 15.00, 2.krs. suljettu. Suljettuna perjantaista 30.3. – maanantaihin 2.4.. Auki normaalisti tiistaista 3.4. lähtien.

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

School Action Day liikuttaa jälleen tuhansia oppilaita19.9.2018 09:00Tiedote

School Action Day 2018 on osa Euroopan urheiluviikkoa (European Week of Sport, EWoS), joka on Euroopan komission aloite liikunnan lisäämiseksi. Suomessa urheiluviikkoa vietetään lasten ja nuorten liikkumisen merkeissä. Viikon päätapahtuma School Action Day on yksi Euroopan suurimmista koululaisten liikuntatapahtumista. Tapahtuma järjestetään tiistaina 25.9.2018 Töölön Kisahallin ympäristössä ja se liikuttaa yli 7000 pääkaupunkiseudun koululaista.

Sacred Music Helsinki tuo esille uskonnollista musiikkia14.9.2018 12:00Tiedote

Uusi musiikkifestivaali Sacred Music Helsinki järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa 20.-23.9.2018. Tapahtuman tarkoituksena on tutustuttaa yleisöä eri uskontojen piirissä esitettävään musiikkiin sekä ulkomaalaisten että kotimaisten yhtyeiden, kuorojen ja solistien esittämänä. Sacred Music -festivaali on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton tapahtuma. Konserttien lisäksi järjestetään seminaareja, esitelmiä ja elokuvia. Tapahtumasta on tarkoitus tehdä vuosittainen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme