Oulun yliopisto

Pääsiäishartaus kutsuu hiljentymään

Jaa

Oulun yliopiston ekumeeninen pääsiäishartaus pidetään ke 17.4. klo 15-16 Pyhän Luukkaan kappelissa, Yliopistokatu 7.

Mukana hartautta toimittamassa ovat tällä kertaa piispa Jukka Keskitalo (puhe), metropoliitta Elia sekä yliopistopastori Ari Savuoja.

Musiikki koostuu paastonajan ja pääsiäisajan teemoista ja sitä tarjoilevat: Oulun seurakuntien puhallinorkestereiden soittajista koottu puhallinkokoonpano, ekumeeninen kvartetti sekä uruissa kirkkomuusikko Taina Voutilainen.

Hartauden jälkeen on tarjolla paastonajan kirkkokahvit eli kahvin ja teen kanssa maistellaan vesirinkeliä.


Kaikki ovat tervetulleita, erityisesti opiskelijat ja henkilökunta!

Järj. Oulun yliopisto, Oulun ev.lut. seurakunnat sekä Oulun ort. seurakunta.

Yhteyshenkilöt

Ari Savuoja
yliopistopastori / University Chaplain
Oulun ev.lut. seurakunnat, Oulun seurakuntayhtymä
puh. / tel. +358 40 524 5919
ari.savuoja@evl.fi
Oulun yliopisto, Linnanmaa

Kuvat

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Oulun yliopisto
Oulun yliopisto
Pentti Kaiteran katu 1
90570 Oulu

0294 480 000http://www.oulu.fi/yliopisto/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oulun yliopisto

Oulun yliopisto mukaan arktisten alueiden metallien 3D-tulostushankkeeseen19.9.2019 09:06:48 EESTTiedote

Arktisella alueella toimivien teollisuusyritysten osaamista ja liiketoimintaa ryhdytään vahvistamaan metallien 3D-tulostamisen avulla. Menetelmällä on mahdollista avata paikalliselle metalliteollisuudelle uusia tuotteita ja markkinoita sekä saavuttaa kilpailukykyiset tuotekustannukset vähäisellä ekologisella jalanjäljellä. Neljän maan yhteishankkeessa ovat mukana Suomesta Oulun yliopiston Tulevaisuuden tuotantoteknologiat (FMT) –tutkimusryhmä ja Filtra Group Oy.

Suomen terästeollisuuden osaamista vahvistetaan ja päästöjä pienennetään 16,7 miljoonan euron yhteishankkeella17.9.2019 09:05:00 EESTTiedote

Neljä yliopistoa, VTT ja yhdeksän yritystä käynnistävät laajan hankkeen, jonka päätavoitteena on uusien terästuotteiden ja koneiden tehokas ja kestävä kehittäminen. Hankkeella halutaan nopeuttaa tuotekehitysprosessia sekä parantaa tuotteita, niiden suorituskykyä ja niihin liittyviä palveluita niin, että valmistus on ympäristöystävällistä ja tuotannon päästöt vähenevät.

Eija Tanskanen Sodankylän geofysiikan observatorion johtajaksi13.9.2019 09:13:00 EESTTiedote

Oulun yliopistoon kuuluvan Sodankylän geofysiikan observatorion johtajaksi on valittu avaruusfysiikan professori, FT Eija Tanskanen. Tehtävään oli 10 hakijaa. Eija Tanskasella on monipuolinen ja kattava kokemus yksikön toiminnan keskeisiltä sekä niihin läheisesti liittyviltä aloilta. Tanskasen tämän hetken tutkimusaiheisiin kuuluvat magneettisen ympäristön häiriöt ja niiden syntymekanismit mukaan lukien revontulialimyrskyt ja Aurinko–Maa-vuorovaikutus.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme