Oulun yliopisto

Pääsiäishartaus kutsuu hiljentymään

Jaa

Oulun yliopiston ekumeeninen pääsiäishartaus pidetään ke 17.4. klo 15-16 Pyhän Luukkaan kappelissa, Yliopistokatu 7.

Mukana hartautta toimittamassa ovat tällä kertaa piispa Jukka Keskitalo (puhe), metropoliitta Elia sekä yliopistopastori Ari Savuoja.

Musiikki koostuu paastonajan ja pääsiäisajan teemoista ja sitä tarjoilevat: Oulun seurakuntien puhallinorkestereiden soittajista koottu puhallinkokoonpano, ekumeeninen kvartetti sekä uruissa kirkkomuusikko Taina Voutilainen.

Hartauden jälkeen on tarjolla paastonajan kirkkokahvit eli kahvin ja teen kanssa maistellaan vesirinkeliä.


Kaikki ovat tervetulleita, erityisesti opiskelijat ja henkilökunta!

Järj. Oulun yliopisto, Oulun ev.lut. seurakunnat sekä Oulun ort. seurakunta.

Yhteyshenkilöt

Ari Savuoja
yliopistopastori / University Chaplain
Oulun ev.lut. seurakunnat, Oulun seurakuntayhtymä
puh. / tel. +358 40 524 5919
ari.savuoja@evl.fi
Oulun yliopisto, Linnanmaa

Kuvat

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Oulun yliopisto
Oulun yliopisto
Pentti Kaiteran katu 1
90570 Oulu

0294 480 000http://www.oulu.fi/yliopisto/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oulun yliopisto

Veden kiertokulussa arktisilla alueilla havaittu jo monia muutoksia – Tutkijat esittävät seurannan tehostamista vaikutusten ymmärtämiseksi ja lieventämiseksi20.5.2019 10:00:00 EESTTiedote

Makean veden kiertokulussa arktisilla alueilla on ilmastonmuutoksen seurauksena tapahtunut jo huomattavia muutoksia. Kokonaissadannan määrä monilla seuduilla on lisääntynyt johtuen muun muassa Jäämeren aikaisempaa pidemmästä avovesikaudesta. Lumen osuus sadannasta vähenee vaikuttaen voimakkaasti pohjoisten alueiden vedenkiertoon ja ekosysteemeihin.

Esidiabetes ei lisää sepelvaltimotautipotilaan sydänriskiä20.5.2019 05:00:00 EESTTiedote

Tyypin 2 diabeteksen esiaste eli niin sanottu esidiabetes ei lisää sepelvaltimotautia sairastavan sydänriskiä. Diabeteksen esiasteen vaikutuksia sepelvaltimotautipotilaiden sydänriskiin selvitettiin Oulun yliopiston johtamassa laajassa tutkimuksessa, jossa seurattiin noin 2000 sepelvaltimotautipotilaan terveyttä kuuden vuoden ajan. Kyseessä on ensimmäinen laajamittainen seurantatutkimus aiheesta.

Oulun yliopisto sai 6,6 miljoonaa euroa tutkimuksen profiloitumisen vahvistamiseen17.5.2019 10:30:27 EESTTiedote

Suomen Akatemia on tehnyt rahoituspäätökset yliopistojen tutkimuksen profiloitumisen vahvistamiseksi. Oulun yliopisto sai yhteensä 6,6 miljoonaa euroa digitaalisen terveyden, epäorgaanisten sivuvirtojen kiertotalouden sekä suurten data-aineistojen matemaattisen analyysin ja tekoälyn tutkimuksen vahvistamiseen. Nelivuotisella rahoituksella tuetaan yliopistojen strategioidensa pohjalta valitsemien tutkimusalojen kehittämistä ja korkeatasoisen tutkimuksen edellytysten vahvistamista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme